Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor rapor çıkartmak istedi..?

batman32

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bugün doktora gittim doktor sana rapor çıkaralım dedim bende ne için diye sormadım.acaba ilaç içinmi rapor çıkarmak istedi yoksa heyet içinmi ben gerek yok dedim ama ne için diye sormadım?

arkadaşım doktor muhtemelen sana engelli raporu çıkarmak istemiş sosyal hayata adapte olman ve engellilere sunulan haklardan yararlanman amacıyla söylemiştir bunu rapor çıkartırsan iti olur senin için çalışıyor musun bilmiyorum ama bir işin olur en aızından bence çıkartlamalısın bir rapor zarar değil yaani

malesef çalışmıyorum..rapor alsam ilerde iş hayatımda sorun olurmu acaba?işe almama gibi durum olurmu?

tam aksine hem özel de hem de kamuda istihdam edilme şansınız var bakın ben bir psikoz hastasıyım özelde 5 yıl kamu da 4,5 yıldır çalışıyorum ve şu anda devlet memuruyum eğer mesleğiniz var ise iş bulmanız daha kolay olur

bu konuyu doktorumla konuşucam yorumlarınız için teşekkürler boran bey.

Üst Alt