Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor tarafandan azarlanıp kötü muameleye maruz kaldım. Nereye şikayet etmeliyim?

uday

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
ilçedeki diş hastanesinde doktor tarafandan azarlanıp kötü muameleye maruz kaldım
hakkımı nasıl arayabilirim

Eğer gerçekten mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız adını soyadını öğrenip dişhekimleri odasına şikayet edebilirsiniz...

İstanbul Dişhekimleri Odası
Cumhuriyet Cad. Safir Apt. No:203 D:3 Harbiye / 34367 /İstanbul
Tel: 0 212 225 03 65-296 21 05/06
Faks:0 212 296 21 04

Bu konunun takipçisi olacağınızı söylemeyi de ihmal etmeyin..

arkadaşım saglık bakanlıgının 184 numaralı hattını arayarak şikayetinizi ve bilgilerinizi doğru sekilde verin.bakanlık sorusturma acar haklıysanız ceza verir.dr.gürtürk öztüz

Şikayet hakkınızı kullanın. hakkınızı aramazsanız azarlamalar aynen devam eder. inşallah bu son olur

Hastanelerde Hasta Hakları Birimleri var,oraya şikayette bulunabilirsiniz...

Sehribanu;
kesinlikle öyle..artık hasta hakları birimi çok iyi çalışıyor..bende bi hemşireyi şikayet edip soruşturma başlatmıştım...

Helal sana hemşom,meslektaşını şikayet etme şerefine nail oldun ha:)

öyle oldum hemşom...hak etmişti oda...biraz huysuz bir hemşireydi...:)

Haklısın hemşom,hak edene hakkını vermek lazım..;):)

artık devlet memurların tavır uslübunda genel bir düzenleme yapılmalı. hangi kurumda olursa olsun memur muamelesi insanlara çok çirkin. nasıl özel firmalar müşteri odaklıysa devlet kadrolarında da olmalıdır.gerekirse yaptırımlar uygulanmalı.

benimde diş hastanesinde hatalı 20lik dişimi çektiler.bende sağlık bakanlığına mail attım dönüş bile olmadı.

Nereye şikayet edersen et ne yazıkki örtbas ederler.
Diğer hastanelerde baş hekime şikayet ediliyo meille felan sonuç alınmaz..
Oranında bi baş hekimi vardır direk o an çıkmalıydınız geçmiş ola.
Bazen insanlrı hiçe saydıkları oluyo hiç başıma gelmedi ama çok çirkin ve saygısızca bişey.

merhaba;

brucelladr, arkadaş haklı bende hastaneden emekli oldum 184 e adını soy adını verin anında ihtar alır hatta haklı bulunursanız disiplin cezası alır.

Üst Alt