Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor ve hastane mağduriyeti yaşayan kişilere danışmanlık hizmeti veriliyor [Hukuk]

azizguven

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben bir hastane ve doktor mağduru olarak, hakkınızı aramanıza yardımcı olabilecek ve benimde yardım aldığım bir danışmanlık firmasından sizi de haberdar etmek istedim.Gencecik pırıl pırıl çocuklar.İşin doğrusu kuşkuyla yaklaştığım bu firmadan utanarak ayrıldım ve onları sizlerle paylaşmamın boynumun borcu olduğuna karar verdim.
Yeterli param olmadığı için 8 ay sonrasına gün verilen hastaneden bu çocuklar sayesinde dün itibariyle ameliyatımı olarak taburcu oldum.Ayrıntıları istediğiniz zaman herkesle memnuniyetle paylaşırım.Bu arkadaşlara kendiside bir doktor ve hastane mağduru olan cem Polatoğlu nun yapmış olduğu siteden ulaştım(aşağıda adresleri bulabilirsiniz)Bende destek olmak amaçlı bir grup kurdum ve destek almaya devam ediyorum.
Bu ve benzeri olaylar ile ilgili çeşitli danışmanlık ve yardım hizmetleri veren firma Hiçbir mağduru yalnız bırakmadığından bir şekilde size de yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

İyi günler dilerim.

Aziz GÜVEN

Firma İletişim : MST 0212 603 19 81 pbx
Azizguven1934@hotmail.com,
http://www.facebook.com/group.php?gid=28699362989

Ayrıca www.doktormagdurlari.com adresinde sıkıntınızı rahatlıkla paylaşabilirsiniz.Göreceksiniz ki yalnız değilsiniz.

sevgili ahmet derdim reklam yapmak değil elbette ancak bu ülkede olan kötü şeyleri paylaşmak için kurduğum grubu desteklemeni tercih ederdim.Bunun yanısıra hep kötü şeyler olmadığınıda bizzat yaşayıp mutlu olduğum için heryerde paylaşmak istiyorum.Bugüne kadar kaç kapıyı çalıpta döndüğünü hatırlarsan belki daha iyi anlarsın.sevgilerimle

ben danışmanlık hizmeti vermiyorum veren bir grubu tavsiye ediyorum.İyi olan da paylaşılmayı hakeder sanırım.

Üst Alt