Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorla ailemin gözgöze gelişi..[O An]

veys0

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba saygı değer arkadaşlarım, Rabbim hepinize şifa versin.
Benim çocuk doktorum vardı şu anda Balcalı Hastanesinin öğretim üyesidir.
Sene 2004'te yeğenimi onun yanına muayeneye götürdük, onu muayene ettikten sonra beni de muayene etmek istedi. Beni çok sever, velhasıl beni muayene etti çok üstüne düştü ama ara ara üfleyip püflüyordu ve bir ara bizimkilere dönüp baktı ama "O an" hiç bir şey söylemedi bana.
Diğer odaya geçmemi istedi ve çıkarken duyduğum şey "Siz çocuğu muayene getirmişsiniz ama asıl hasta bu dedi"
Bunu duyduğum "O an" gerçekten çok korkmuştum, neyim olduğunu çok merak etmiştim ve beni hemen Balcalı'ya gönderdi. Kan tahlilleri bir ton şey yapıldı, bu yaklaşık bir hafta sürdü. Bir hafta sonunda biyopsi olacağım söylendi. Biyopsi'den sonra böbrek yetmezliği olduğu tam anlaşıldı..

Geçmiş olsun. Allah hepimize şifalar versin. Bende burun kanaması diye gittim ve acildeki doktorlarda birşey yok burun kanaması dediler ama detaylı tetkiklerde böbrekten kaynaklandığını öğrendik ve şu an periton diyalizi yapıyorum.

Aynı şeyi bende yaşadım, ağız kuruluğu için kan verdim. Acilden alıp beni kateter takıp acil diyalize almışlardı ne yaptıklarına anlam veremedim şok içindeydim. Annem duyunca bayılmıştı, zaten Allah herkese yardımcı olsun hemen kadavraya yazıl kardeşim. Dönerin yoksa bekleme şans bu işler.

Herkese iyi dileklerinden dolayı çok ama çok teşekkür ederim, ben şu anda nakil oldum 1 buçuk sene oldu Rabbime şükürler olsun iyiyim şu an.

Üst Alt