Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorlar çok ilgisizdi, verilen rapora itiraz ettim. Ne yapabilirim?

hanzala

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb bi sorum olucak 10 gün önce engelli raporu çıkarttım sol ayak artı aşırı aktif mesane var yanlız doktorlar cok ilgisizdi hiç kontrol muayene yapılmadı oran 0 ortopedi degerlendirildi okadar idrar tutamama sonradan ögrendim bu konularda acemiyim ilsaglık itiraz ettim baska hastaneye gidip yeniden rapor cıkarabilirmiyim artı boy 171 kilo 117 ne yapmam lazım itirazımı iptal edip yeni rapor alsam olurmu bu hastalıklardan engel oranı verilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim tşklr

engelli raporum 39 kaldı

arkadaşlar herkese selamlar engelli raporu çıkarttım 46 olan oranım 39 olarak çıktı bir puanla kaçırdım internetten araştırma yaptım 2019 çıkan engelli mevzuatında eyer yeni bir hastalık çıkarsa doktorun direk heyete sevki oluyormuş itiraz etmek istemiyorum çok uzar yeni hastalık sonucu aynı hastaneden heyete girebilirmiyim mevzuata göre beklemeye süreye gerek yok diyor cevaplarsanız sevinirim tşkler

Üst Alt