Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorlar iyi deseler de, ben hep kendimi yarım hissediyorum

coversy5

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben genç denecek yaşta kalp krizi geçirdim anjiolar stentler ilaçlar derken psikolojim bozuldu altı yıl uğraştım %53 rapor aldım emekli oldum daha sonra 6 ay önce by pass oldum doktorlar ne kadar by pass için iyi deselerde ben hep kendimi yarım hissediyorum
inanın sırf emekli olmak için rapor aldım. ben neyim özürlü müyüm engelli miyim sakat mıyım

Arkadaşım yaşadığın olaylar elbeteki zordur. Kendini tanımlayamayan bir tavır içinde olmana da hiç gerek yoktur. Bu hayat içinde insan elbette çeşitli sorunları yaşamaktadır. İşte bunları yaşarken karamsarlık içinde olmanın hiç kimseye bir yarrar getirmeyeceği muhakkaktır. Bundan dolayı kendine her zaman için güvenerek hayatta dik durman senin ve sevdilerin için çok önemlidir.

Engelliyim diye böyle kendini farklı bir insanmış gibi tanınmlamak yerine bende bu toplumun bir parçasıyım diyerek kendi yapabildiklerinle, bu hayata tutunarak mutlu olmak her insan gibi sizinde hakkınızdır.

Üst Alt