Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorların sağlık raporuna yazdığı değerlendirmelere göre ne oran çıkar?

Samil38

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Konuyu dogrumu actim bilmiyorum. Acele ile cepten ancak bu kadar becerebildim.
Rapor almak icin hastaneye basvurdum ve doktorlara gorundum. Ekte doktorlarin yazdiklari var. Bunlara gore kac oran alirim yorumlayabilirmisiniz?

Anlamları bilmiyomda raporun süreli çıkcak

Pskiystri tedavi önermiş

Gözünde astimatmı var

Ona oran vermiyolar

Bugün itibariyle raporumu almış bulunmaktayım. Sayın @Pluvia dediğiniz gibi psikiyatri sebebi ile raporum 6 ay kontrollü çıktı. hiç olmadık bir sebepten gitmiştim onada, 6 ay içerisinde kontrollere gidip sağlam olduğumu gösterdikten sonra İnşallah raporumu sürekli olarak alırım,
uyku apnesi ve bel fıtığı dışında oran verilmedi ki aldığım oranda sınırda da olsa bana yetmekte,

Sayın @OturanBoğa bundan sonrası için bana yol göstermenizi rica edecem, bu raporla ve inşallah 6 ay sonraki alacağım sürekli raporu ile nelerden faydalanırım, ne gibi imkanlarım olur, vergi indirimine başvursam onaylanır mı veya 6 aylık olduğu için onaylanmaz mı başvuru yapmasam mı sürekli olanı alana kadar, yardımcı olur musunuz?

Rapor baştan savma hiçbirşey değerlendirilmemiş

Apneyede süreli veriyo kimisi

Pluvia forumda çok okudum ama hiç süreli apne raporu alan gördüğümü hatırlamıyorum.
Eserin79 dediğin gibi bazı durumlar bastan savma. Ama sanırım prosedür böyle, kalp doktoru oran vermek istedi ama karşılık bulamadı, kalp damar doktorundan da fikir aldı ama yok sonuç, psikoloji doktoru ise hiç yüzüme bile bakmadı 8 ay önce bazı sıkıntılar sebebiyle gittim muayeneye ama oraya o zamanki tanıyi yazıp birde kontrol dedi ve oran karşılığı da yok bana da bu saçma geldi. Oran vermiyorsan neden yazıyorsun ki

Samil38 mrb
geçmiş olsun
Bu engelli raporuyla vergi indirimine başvurmayın
Derim zaten işlemler 3/4 ay sürüyor 6 ay sonra
Psikyatriyi içine katmadan sürekli ibareli raporu
Aldıktan sonra başvuruda bulunun derim yinede
Karar sizin.

umut2135 cevabınız için teşekkür ederim. Aslında bende ayni sizin gibi düşünüyorum. 6 ay suresi için basvuru yapip sonuc geldiginde yine rapor alma zamanim gelmis olacak. Ama bi yandan da vergi indirimi suresiz cikarmi acaba diyorum. Yinede kesin raporu aldikdan sonra başvurmak en iyi olacak sanirim. En fazla 6 ay vergi indiriminden faydalanmamis olurum.

Üst Alt