Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorların yazdığı oran hastane heyetinde düşürüldü..?

muratcemm

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar,

balıkesir Bandırma ilçesinde yaşamaktayım..

Epilepsi hastasıyım ve günlük 3X1 Depakin 500mg chrono ilaç kullanmama rağmen nöbetlerim günlük veya gün aşırı devam ediyor...
bundan 6 ay önce geçirdiğim bir nöbet esnasında merdiven boşluğuna düstüm kalça ve sırtımda kırıklar oluştu 3 ay hastanede yattım ve kalça ve sırtımdan ameliyat oldum her iki tarafıma toplam 19 adet vida ve 3 adet titanyum plaka takıldı..
halen ancak tekerlekli sandalyeyle ulaşım sağlayabiliyorum ayrıca nöbetlerimde devam etmekte..

Birkaçgün önce bandırmada yanında kaldığım arkadaşla Bandırma devlet hastanesine rapor için müracat ettik... emar, ultrason, film ve çeşitli tahlillerin hepsini yaptırdık.. tetkikler neticesinde
nörolojici çekilen eeg ye göre % 40 yazdı
ortopedici de % 50 yazdı...
ayrıca çekilen emarda her 2 böbreğimde 3,5 santimlik taşlar ve iltihap görünmesi sonucu ürolog da % 20 verdi...

Gelgelelim benim kağatlar kurula girdi ve kurulda nörolog % 5 e ortopedicide % 18 e indirmiş ve bunlarda yetmiyormuş gibi kurul son karar olarak toplam % 43 yapan oranımı % 38 e indirip nihayi kesin kararını vermiş...

BU DURUMDA NE YAPMALIYIM ARKADAŞLAR BİR ÖNERİSİ OLAN VARMI ACABA?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Saygılarımla....

Eğer aldığınız rapor başka hastanede gözükmüyorsa başka hastaneden yeni rapor alabilirsiniz. Gözüküyorsa aldığınız rapora itiraz edebilirsiniz sizi başka hastaneye yönlendirirler. Allah kolaylık versin...

cok üzüldüm ama size inanmak istemiyorum gerçi epilepsi hastasına kesin tek hastalığıyla yüzde 40 veriliyor birde ortopedi de de sorununuz var nasıl oluyor da yüzde 38 veriliyor başka hastaneye hemen başvurun atın elinizdeki raporu çöpe

başka hastaneden geç kalmadan rapor al illa bandırma olması gerek yok..bu kadar rahatsızlığa 38 olması yazık

Eyvahlar olsun, desenize yandık..... Malum tekerlekli sandalyeyle zor oluyor bu işler... :(

Üst Alt