Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorum artık MHRS kapsamında hizmet vermiyor!?

ahmet3430

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Hekim artik mhrs kapsamında hizmet vermiyor. Gittigim psikiyatri doktordan randevu almak istedim bu karşıma çıkıyor!?

Bu ne anlama geliyor acaba doktor değiştimi yoksa görevi başka hastanemi oldu yoksa .aynı hastanede başka doktora gitsem yine görür mü benim bilgilerimi ilaçları mı. Başka hastaneye gitsem yine görür mü yoksa sıfırdan mı başlarım tedaviye

E nabız aracılığıyla gittiğiniz hastanelerde hekimler geçmiş ilaç ve terapi tedavilerinizi görebilirler. Muhtemelen hekim poliklinik dışı hizmet veren bir birimde göreve başlamıştır. Yada istifa edip özele geçmiştir.

@ahmet3430, Bulunduğunuz ildeki başka bir hastaneye aynı branş doktoruna gidip durumu anlatırsanız tedaviye kaldığınız yerden devam edersiniz. Gittiğiniz hastanede ki doktorlar bilgilerinizi ve kullandığınız ilaçları görebilir.

Teşekkür ederim

Organik olmayan psikoz bozukluğu diyemi devam edecekler başka hastaneye gidersem hastalığıma.yoksa kendileri yenidenmi teşhis koyucaklar dinleyerek kafam karıştı ya

@ahmet3430, Doktorunuz size önceki doktorunuzla nasıl bir tedavi uyguladığınızı sorabilir sormazsa da siz söyleyin, kullandığınız antipsikotik ilaçlar varsa söylemelisiniz. Doktorunuz düşünce süreçlerini, algıyı ve duygusal durumunuzu değerlendiren testler uygulayabilir sizin durumunuza göre yeni teşhis de koyabilir yarım kalan tedavinize devam kararı da alabilir.

Hastanenin isminin yanına çalışma çizelgesi diye yazıp arattırıp gerekli branşın doktorlarına bakabilirsin. Mesela benim devlet hastanesinde gittiğim psikiyatri doktoru TRSM de görevli 5-6 aydır. O yüzden MHRS de ismi gözükmüyor

2023 yılında atak geçirdiğim dönem bi psikiyatri doktorunu önermişti sektörden birisi. MHRS'de bulamadık, meğer ruh sinir acilinde çalışıyormuş. Hatta ben daha önce acilde ona muayene bile olmuşum -meşhur akineton iğnesi 😜
Neyse şehir hastanesindeki doktordan devam ettim.
Ruh sinire tekrar yolum düştü aylar sonra, o doktor poliklinikte çalışmaya başlamış. İşim biraz acil diye başka doktora randevu aldım.
Bu yıl rapor yeniletmek için MHRS'ye baktığımda bahsettiğim doktor şehir hastanesine geçmiş. Durduramıyoruz efenim.
En azından acilde denk gelmiş bu da bir başarı 🤣🤣🤣

@Pickle Benzer durum babaannemin doktorunda da yaşanıyor. Adam tıp fakültesinden şehir hastanesine sürülmüş. 2 ayda bir muayeneye giderler, her gittiğinde odası değişir. Geçen ay da başka yere sürmüşler, sonra geri gelmiş. Sebebi ise işini hiçbir zaman iyi yapamaması (Mesela en son gittiğimizde medikal raporuna 2 ay yazacağına 120 ay yazmış.). Bu doktorla acilde karşılaştığımız için doktoru da değiştiremiyoruz. Yani anlayacağın; doktor sürülüyor, biz de peşinden koşuyoruz 😂😂

Konu dışı olacak ama akineton iğnesi ile hapı arasındaki fark nedir? Sonuçta akatizi için kullanılan bir maddenin iğne şeklinde verilmesi doğru bir şey mi?

Üst Alt