Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorum değişti. Raporla ilgili olarak durumumu nasıl belirtmeliyim?

trakonya06

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben 19 yıldır majör depresyon tedavisi görüyorum .Fakat il değişikliğinden dolayı dr değişti rapor alabilmek için doktoruma açıkca söylesem tepki alırmıyım.
Birde şeker teşhisi kondu.

rapor alırsın kardeşim ama en yakın egitim araştırma hastanesine gideceksin heyete randevu alacaksın muyane olacaksın raporunu alırsın saygılar

Arkadaşlar dün hastanedeydim dr eski ilaçlarıma baktı bibolar teşhisi ile hastaneye yatırmak istedi yatmak istmemem raporu etkiler mi .Yavrumun teog u var etkilenmesini istemiyorum.Oradan dahiliyeci şeker için rapor lu ilaç başladı.Son olarak dermotoloğuma sordum egzamadan rapor alabilirmiyim diye %20 verilit sana dedi ben daha günüm de var seneye müracaat etmeyi düşünüyorum hem pskiyatrist de tanısın .Ne dersiniz.

Raporlar cetvele, kanun ve yönetmeliklere göre verilir, doktor keyfi, şahsi kararlar veremez..

Kanunlara göre verilmekte ise Ankara da bizleri görmeden neden oranlat düşüyor.Nerde kanun .

Kanunlarda görünmek ile ilgili bir madde mi var?

Bir çok arkadaşımız var bibolar bozukluk teşhisi ile rapor alıp oranı ankarada %35 e düşen .Kanunda %35 oran mı var.Yada Türkiyede kanunmu var.

Üst Alt