Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorum teşhis koymadı ama ben şizofren olduğumu düşünüyorum..?

maddboys

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dokturum teşhis koymadı ama ben şizofren olduğumu düşünüyorum insanlara güvencim sıfır herkesin cin şeytan oldugunu bazı insanların bana büyü yaptığını düşünüyorum bide son zamanlarda aklımdan ne geçirsem iyi veya kötü telefonda veya televizyon bu düşüncelerim dair şeyler karşıma çıkıyor normalde kendime bakan biriydim ama artık kendimden bir umudum yok özbakımım sıfır evden dışarı çıkamıyorum çıkmak istemiyorum beynimi içinde milyonlar takıntılı düşünceler var ve kimse beni anlamıyorum kendimi bu düşünceler yalan diye inandırmaya çalışsamda boş yine aynı düşünceler beynimde ne yapsam geçmiyor çok kaygılı gergin hissediyorum hayatım mahvoldu daha 25 yaşındayım ne yapacagımı bilmiyorum

Allah şifa versin kardeşim toplum olarak psikolojimiz bozuldu kimse kimseyi anlamaz oldu aynı durum bendede var. Kimseye guvenemiyorum bazilari isledigi gunahlarin bedelini kusur ve ayıp arayarak bazılarından çıkarmaya çalışıyor. Ama herkez öyle değil inan çok iyi insanlarda var buna inan ve bekle hersey nasip kendine dikkat et çok geçmiş olsun

Sağlam bi hoca bulmak lazım cin musallatı olabilir ben sizofrenim bana hoca yardım etti tabi tedaviye de devam ediyorum olmayan koku halisunasyon kafada kurma gibi olaylar yaşadım kimseye guvenmiyordum şuanda duzeldim allaha şükür

maddboys
Şizofrenlerin büyük kısımı hasta olduğunu kabul etmez düşünce ve halisinasyon gibi şeylerin doğru olduğuna kesin olarak inanırlar bir kısımıda tedaviyle veya nadirde olsa bir süre sonra kendi kendine farkındalık geliştirerek onların gerçek olmadığına anlayabilir ama hastalığın en başında veya şiddetli
Anlarında bu bozukluklar için farkındalık yoktur sizde ne zamandır var bu dedikleriniz ve olanların doğru olmadığına ne zamandır farkındasınız sizde farkındalık var doktor bu yüzden tereddüt etmiş olabilir.

Şizofren Arkadaşlar

Türkiye de Tıp ve Psikiyatri bilimi çok gelişti. Türkiye de 1980 li yıllarda 1990 lı yıllarda Psikiyatri bilimi bugünkü kadar gelişmiş değildi. Türkiye de 1980 li yıllarda 1990 lı yıllarda piyasada çok az çeşit Şizofren tedavi ilacı vardı. Türkiye de Şizofren tedavisi için günümüzde piyasada değişik değişik Psikiyatrik ilaç var. Şizofren Arkadaşlar; Psikiyatristin verdiği ilaçları mutlaka kullanın. İlacınızı aksatmayın. İçtiğiniz Psikiyatrik bir ilaçtan fayda göremeyebilirsiniz. Bu çok doğal, bu çok normal bir şey. Bir Psikiyatrik ilaçtan fayda görmezseniz bunu doktorunuza mutlaka söyleyin. Doktorunuzla iletişim kurduğunuzda doktorunuz size mutlaka farklı bir ilaç verecektir. Doktorunuzun size verdiği farklı ilaçtan da fayda görmezseniz Doktorunuz size yeni bir ilaç kullanmanızı söyleyecektir. Bir ilaçtan fayda görmezseniz başka bir ilaçtan mutlaka fayda görürsünüz.

Arkadaşlar Tıptan ümidinizi kesmeyin. Ülkemizde Tıp, Psikiyatri Bilimi bir çok dünya ülkesinden daha iyi, daha gelişmiştir.

Doğrusu ben uyuşturucu kullanıyordum metamfetamin o lanet şeyden sonra böyle oldu şimdi bıraktım ama hala düzelme yok gibi

Üst Alt