Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorum ve 14 yıldır şizofrenim. Kurum beni zorla emekli etmek istiyor..?

datatip

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benimde bir sorunum var
ben 22 yıllık meur doktorum ve 14 yıldır şizofrenim
Çalıştığım kurum ruh sağlığı hastaneine malulen emekli olmam için yazı yazmış
ama ben emekli olmak istemiyorum
Eğer psikiyatriden beni emekli yaparsa konuya nasıl itiraz edebilirim
mahkemeyemi gitmem lazım
mahkemeyi kazanma şansım varmı.
yardımcı olursanız çok sevinirim

Şizofren olmak ilaç kullanıldığında çalışmaya asla engel değildir. Emekli edilebilmeniz için görevinizi yapamayacağınız konusunda heyet raporu verilmeli. Hakınızda herhangi bir şikayet yoksa, mesleğinizi yerine getirmek konusunda bir sorun yaşamıyorsanız, çalışmayı istiyorsanız, bence kimse sizi zorla emekli edemez.

Aksi kararlarda tüm itiraz yollarını kullanmalısınız. Heyet "görev yapamaz" diye rapor verirse o rapor itiraz edersiniz önce. Kararda diretir ve emekli edilirseniz de işi mahkemeye taşırsınız. Yine haksızlık sürerse, AHİM'e kadar yolu var...
Sonucu kestirmek güç, ama sonuna kadar mücadele etmek de boynunuzun borcu bence. Olabildiğince sakin şekilde yılmadan mücadele etmek gerek. Sabır.

Ve zamanınız olduğunda gelişmeleri bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.

Yazınız için çok teşekkür ederim,
yazınız moral verdi.
Sakince,yılmadan mucadele edeceeğim,sonuçları sizlerle paylaşarak ilerliyeceğim.
Benim bir sorum daha olacak

Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanıyorum ve çok iyi gidiyor. Beni malulen emekli yaparlarsa acaba uzmanlığı kazanırsam okuyabilir miyim. yoksa doktorluğumda mı elden gidiyor

Tekrar çok teşekkür ederim

Bu konuda da tıp fakültesinden mezun olmak sizi hak sahibi yapar. Bu konuda da hakkınızın baki olduğunu düşünüyorum. Yine birileri engel olmaya çalışırsa, yine konuyu mahkemeye taşırsınız.
Bu ülkede durum bu; maalesef mücadele etmeden en doğal haklar dahi alınamıyor. Ama, işte, hayat biraz da bu zaten: didinip haklarımızı almak...

slm öncelıkle geçmiş olsun.inş işine devam edersin ben ilk okul mezunuyum 7 yıllık dıyo pisiki atri bende şizofreniyim.
benim düşüncelerimi okuyorlar cips var bende. ama bunu sıze kımse söylemez. en yakınlarınız bıle annenız babanız kardeş veya karınız. hepsi sizi televızyondan seyreder ne yapıyorsun ne düsünüyorsun hepsını kafandakı verici sayesınde bilirler. bulundugun ilçedeki esnaf sen daha dükkana girmeden o kendını hazırlar işte benim durumum böyle. igrenç bir şey bu nasıl kurtulurum bılmıyorum. sende bir şeylerden şüpelenıyosan mücadele et. komlplo kuruyalar devamlı . yapacagınız işi biliyolar beynınizden geçenleri okudukları için, çaresiz kalıyorsunuz .nereye baş vuracagımı bilmiyorum.

geçmiş olsun xdoktorx.
etkilendiğin şeyleri www.sizofreni.forumactif.biz diye site var oraya yaz sana çok yardımı olur.

Bir şizofren olarak sana tavsiyem,sendeki çip olayı düşüncesine karşı savaş. devamlı kendine Böyle bir şey yok de.taki geçene kadar.
Kazanırsın,kaybetmezsin

tekrar geçmiş olsun

Oturan Boğa,
Kurumum beni emekli etme çabalarından vazgeçti.
Psikiyatri kliniği geniş çaplı araştırma başlattı,bunu görünce kurum geri adım attı ve bana yeni bir görev verdi."evde bakım hizmetleri biriminin" hem doktoru hem kurucusu hem sorumlusu olarak atandım.
Şimdi psikiyatri kuruluna çıkmak kaldı. Ordanda beni emekliye sevkedeceklerini sanmıyorum. Çünkü hakkımda şikayet yok,sicilim temiz, ben de çalışmak istiyorum.

Yardımların için tekrar teşekkür ederim. Psikiyatri kurulunda çıkacak sonucuda burda yazarım

Bu güzel haberi paylaştığınız için teşekkürler. :)

Evde bakım hizmetine dair çalışmalarınızda başarılar dilerim. İnşallah bu birime geçmeniz bir çok arkadaşımızın hizmetten yararlanmaya dair sorunlarının çözümüne de vesile olur...

Hiç şüphesiz,yardımım olur OturanBoğa.Teşekkür ederim

OturanBoğa nasılsın,sevgi ve selamlarımı yolluyorum.Evde sağlık hizmetlerinde çalışıyorum ve başarılarım takdir ediliyor.Birçok yatalak yada özürlünün evine ulaşıyor ve sorunlarına çözüm arıyorum.Saygılarımla

Devlet bu... Çalışmak isteyeni çalıştırmaz, emekli olmak isteyeni zorla çalıştırır... Küpeyi kulaksıza, hızmayı burunsuza takar...

Arif bey, iyi haberlerinizi almak sevindirdi beni. Sağolun. Hep daha iyi olsun inşallah...

Üst Alt