Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorun 1 yıl erteleme kararına kurul askerlikten muafiyet verdi!?

ramelov

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar, aile hekiminin sevki ile hastanede doktor muayenesine girdim. Doktor iki farklı tanıdan “1 sene erteleme uygundur” kararı verdi. Kurul ise bu tanılara uyarak “barışta askerliğe uygun değildir” kararı verdi ve muaf oldum.

Askerliğe elverişli değildir kararı elime ulaştı ve kesinleştiği yazıyor. Kararın tanı bölümünde iki ayrı madde var ve yönetmeliğe göre ikisi de “1 yıl erteleme” kararı gerektiriyor. Buna rağmen neden muaf kararı verilmiş olabilir?

muhtemelen daha önce erteleme almışsınızdır ama olmasa bile itiraz etmekte iseniz askeriye de "verilen sağlık kurulu kararına itiraz etmiyorum "gibi bir şey imzalattılar size , var iseydi itirazınız bunu o zaman beyan edebilirdiniz.

Lütfen daha açık yazınız. daha önce muafiyet aldınız mı? kaçıncı kurula girişiniz? hastalıklarınız neler? daha açık yazın ki size daha iyi yardımcı olalım

Lütfen daha açık yazınız. daha önce muafiyet aldınız mı? kaçıncı kurula girişiniz? hastalıklarınız neler? daha açık yazın ki size daha iyi yardımcı olalım

Daha önce muafiyet almadım. Kurula ilk girişim. Crohn ve Gilbert hastasıyım. Doktor 1 yıl erteleme kararı verdi ancak kurul “askerliğe elverişli değil” raporu vermiş. E-devlet’te ve bana posta ile gelen raporda böyle gözüküyor.

geçmiş olsun. Ancak dediğim gibi , size askeri şubede üstte belirtilen beyanınızı alarak imzalatmışlardır.

Üst Alt