Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorun barışta askerlik yapamaz kararına kurul uyar mı?

Kmldlc1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben su anda askerdeyım fakat psikolojik sıkıntılar nedenıyle komutanlar beni kıta anketıyle hastaneye gönderdi doktor bana 15 gün hava değişimi verdi gittim geri döndüm fakat durum yine aynıydı bu sefer rdm ve komutan beni işlevsellik gormu ile hastaneye gönderdiler ve hepsi forma askeri ortama elverişsizdir yazmış doktorun yazdıgında da barışta askerliğe elverişli değildir seferberlikte görev yapar yazısı var bu evrakları hallettım haftaya salı heyete gircem benim doktorda heyette görevli şimdi merak ettiğim o doktorun o yazısından sonra çürüğü verirlermi yoksa bana sorular sorup iptal ederler mi yani alırmıyım çürük

Kmldlc1 geçmiş olsun
Doktorun verdiği askerliğe elverişlidir değildir kararına uyar kurul ve onaylanır karar.

Kmldlc1 sağlık durumunuz askerlik yapmanıza engel olduğundan elverişli değildir raporu tarafınıza verilir.

Naptınız muafiyet oldumu

Benimde ilk hava değişimi İskenderun dan smk lı 1 aydı bugün izmir deki hastanede psikiyatri doktoru karar madde 18 d 4 kodu yazdı yarın heyete gireceğim korkum heyet bu kararı reddermi

Nmn ym sağlık kurulu doktorun verdiği karara uyar ve
askerliğe elverişli değildir verilir.

Aynen kardeşim ben muaf oldum heyet bişey yapmıyo sormuyo sana beni çağırdılar girdim içeri bitane doktor kararı acıkladı 20 saniye anca sürdü

Bende bugün aldım madde 18/D/F4 askerliğe elverişli değildir

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz doktor B17f1 barışta askerliğe elverişli değildir seferde görev yapar yazdı Tekirdağ da askerim salı günü heyete girecem heyet bana sorular sorup karar değişirmi benim korkum elverişsiz vermezlerse ne yaparım ben

kadir.turgut333 siz muaf olmuşsunuz zaten,Barışta elverişsiz,sefer görev emri alır şeklinde raporunuz çıkar.Soru felan sormazlar merak etmeyin.sizin için karar verilmiş.Heyet sadece imzalar.
Geçmiş olsun...

ABİ ÇARŞAMBA GÜNÜ PSİKİYATRİYE CIKTIM UYUM BOZUKLUGU ASKERLİĞE EL VERİŞLİ DEĞİLDİR YAZDI KOMUTANLARDA ASKERLİĞE EL VERİŞLİ DEĞİLDİR YAZDI BUGUN HEYETE ÇIKICAM HEYET KARARI DEĞİŞTİRİRMİ LÜTFEN YARDIM ET OğuzHan112

Allah rağzı olsun abi saat 2 de heyete çıkıcam inşallah dediğin gibi olur ve buraya mutlu bir şekilde KURTULDUM yazarım OğuzHan112

Üst Alt