Altı (6) aydır aynı hekimce tedavim sürmekte bu altı aylık süre içinde beni adamakıllı iki defa muayene etti sadece doktoru ararsın bulamazsın neyse doktorla iki ay kadar önce raporla alakalı bi konuşma yaptım, sonraki günlerde agrılarım vardı hem muayene olmak hem de raporumu uzatmak istedim lakin kendisinden bitürlü randevu alamadım'' polikliniğe gitsin muayene olsun ben bakmıyorum " diye sözlerini işittim poliklinigine gittim asistan kardeşimiz var e o da biyere kadar bilgisi var sorularıma derdime derman olamadı tabi.Dolayısiyle Raporumuda uzatamadım gittim başka hastaneden heyet raporu almak zorunda kaldım. Sanırım o raporla alakalı yapmış olduğumuz konuşmadan dolayı doktor bey alınmış ki böyle davranışlar sergilemekte.
Kendisine bi türlü ulaşamıyorum ayrıca saglığıma bi türlü kavuşamadım geçirmiş olduğum ameliyatta da sıkıntı var takılan vidanın birtanesi olması gereken yerden başka bi alana takılmış yani bi hata mevcut. Bundan dolayıda agrılarım bitmek bilmiyor.
Sizce bu aşamada ne yapmalıyım ?
Kendisine bi türlü ulaşamıyorum ayrıca saglığıma bi türlü kavuşamadım geçirmiş olduğum ameliyatta da sıkıntı var takılan vidanın birtanesi olması gereken yerden başka bi alana takılmış yani bi hata mevcut. Bundan dolayıda agrılarım bitmek bilmiyor.
Sizce bu aşamada ne yapmalıyım ?