Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorun ifadelerinden sonra yıkıldım sanki

xozer

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Geçen gün ameliyat olduğum doktoruma göründüm o da sağolsun hastaneye yatırdı birebir ilgilendi cerrah.Eko çekildi kalp yetmezliği başlangıcı var dedi benim için ağır bir cevap oldu bu.Rapor aldığım doktor kalp yetmezliği başlamadığını söylemişti.Kapak değişiminden sonra benim için teselli kalp yetmezliği oluşmamış olmasıydı ama eko çektirdiğim doktor yaşama sevincimi aldı götürdü bir anda.Resmen yıkıldım.Kardiyolojinin hocalarına gösterildiğinde raporum kalbin kasılması yeterli seviyede ama sol ventrikül kasılmasında hafif bir aksaklık var dedi.Belki 40tan sonra alsam bu haberi bu kadar koymazdı ama yaş 29 ilerisi için umutsuzum.
Rapor aldığım doktorun raporuyla bu doktorun raporu birbirini tutmuyordu Ekoda hata olabilir mi diye düşündüm bir an ama derin düşüncelere saldı bu durum beni.

geçmiş olsun, umudunu yitirme, bol bol alıç meyvesi tüket, aktarlardan bulabilirsin.

özer canını sıkıp moralini bozma, bak stres en büyük problem haberin olsun...Sn umutlarını yitirme...vaktin varsa bir kaç doktorlarada görün...valla bende hp doktor doktor gezmekten bıktım ama sağlık olunca dikkat ediceksin....Allaha emanet ol...Sevgiler...

teşekkür ederim hepinize yapacak bişey yok ömür ne kadarsa o fazlası olmuyormuş demek ki...

Bende ilk çocuğumun ultrason görüntüsüne bakmaya gidince tansiyon yüksek diye göründüm 5 gün sonra ameliyat oldum.Aort kapak yetmezliğim ve mitral yetmezliğim var.Böyle düşünerek kendinden yiyorsun her şeye rağmen haline şükret yoluna devam et.

Bu kolay bir durum değil bilmeniz lazım 2.si kalp hain bi organdır yanlışları affetmez.

Düzelemiyorum ya

17 yaşında mitral kapak yetmezliği teşhisiyle tanıştım 21 yaşında kalp kapakçığım değişti kalp yetmezliğim yoktu 2 senedir sürekli şikayetlerim var gerileyeceği yerde sürekli ilerliyor bu lnet hastalık.Anlamadığım sürekli kontrollerime gittim tam zamanında kapak değişimi oldu kapak fonksiyonları da iyiymiş en son dr dediği ama ben düzelemiyorum yine en son ''sol ventrikül disfonksiyonu'' tanısı konuldu değil bunun sebebi bulunsa rahat etcem bi hastalığın sebebi nasıl bulunmaz kan değerlerim normal eklem romatizması kontrol altında ben ileri gideceğime sürekli geri gitmeye başladım çıldırmamak içten bile değil gittikçe ne kadar hızlı o malum sona doğru yaklaşıyorum.Yaş 29 görünen köy klavuz istemez derler ama bu şekilde gözgöre böre ecele koşuyorum off

az bekle 25 veya 30 sene kadar şu aktif olursa belki düzelirsin kardeşim: Hastanelere 'neden iyileşemiyorum' servisi

2010 yılında başlanmış çalışmalara ama hala tamamlanamamış 25 sene sonra falan tamamlarlar gibime geliyor

konuyu gündeme sevgili editörümüz prenses hanım getirmiş onun başlattığı konulardan okuyabilirsin

Belkide biraz daha sabirli umutlu hayat dolu olmasinki daha siki baglanabilesin hayata.piskolojikdir bu hastalik isleri birazda bilirsin.sen moralini yuksek tutki hersey guzel olsun.evet kimse bilemez senin icinde neler yasadigini ama hersey olacagina variyor zaten .bak sen elinden geleni yapiomussunda biraz daha sabret ve bugununede sukret...

Senin şuan ki, durumunu en iyi anlayanlardan birisi benim, benimde 2nci hastalığım, kalb zarı su topluyor, (Efüzyon Perikardiyal) hastasıyım.
Kalb zarı su topladığı zaman, nesef alamıyorum, ve kalb sıkışması oluyor, hareket halinde göğüs sıkışması oluyor, hem göğüsde, hem sırtta.
Umutsuzluğuna gelince, aslında sen umut olmalısın... bir bak hastaneye gidince, senden daha da ağır durumda olan insanlar var...
Haline şükret ve imtihanı geçmene bak...
Sabır senin en büyük gücün olmalı....

Not: Bu anlattıklarım belki senin bir kulağından girip, diğer kulağından çıkar, ama ben böyle hayata tutundum...

geçmiş olsun kardeşim.YÜCE RABBİM sana şifa versin.

walera;

Bu konuda bir tezim daha var ki orda hata yaptığımı anladım.Bizler sonuçta kalp ameliyatı olduk kendi adıma kendimizi çok sıcak tutmamız gerekiyor walera'nın dediği ilaç dışı hayat şartlarımızı da düzenlememiz de gerekiyor ben hala gömlekle tişörtle gezen biriyim bu konuda hiç dikkatli değilim.Bizim yaz kış sırtımızdan hırkamız eksik olmayacak arkadaş.Kendimi sıcak tutunca şikayetlerimin baya bi azaldığını farkettim. Ayağımızı sıcak tutacağız bunu doktorlar söylemiyor maalesef topluma yabancı bizim doktorlarımız. Doktorların biraz da değil tam bir sosyal yönü olmalı yaşadığı çevreyi insanların hayat düzenlerini iyi analiz etmeli.

vallahı kalp denen seyın ne kadar onemlı oldugunu ogrendım desem yerı var allah ıcın cok zor herkese sabır versın ben nefes alamıyorum

Sevgili arkadaşım ne olursa olsun mutlaka hayatın bir yerinden tutunmalısın. ALLAH acil şifa versin. Ben MS,LUPUS,SAĞ GÖZDE GÖRME KAYBI, DÜŞÜK AYAK, BASTON KULLANIYORUM, OSTREOPOZ. Yinede umudumu hiçbir zaman yitirmemeye çalışıyorum. senden ricam bir piskolojik destek alırsan çok güzel olacaktır. GEÇMİŞ OLSUN...

Üst Alt