dün saatlerce devlet hstanesinde koşuşturdum durdum..
dahiliyeye görüneceğim sabahtan kan verdim onun sonuçlarını göstericem.kapının önünde saatlerce muayene bitsin sonuç sırası başlasın diye bekledim.
sonuç bakılmaya başlandı. içeri girdim.benimle beraber 55 yaşlarında bi densiz de damladı. doktor da tek tek alıcam dedi. ben de sıra ben de sıra bendeydi dedim.
önce bu hastayı alıcam dedi.ben 25 im o da 55 ya .yaş sırasına göre öncelik veriyor..
sıra bendeydi dedim.
bu daha hasta dedi
ben de engelliyim. geçen sene ameliyat oldum.bunu insanların yüzüne bakarak hangisinin daha kötü durumda olduğunu nerden bilebiliyorsunuz dedim.
ANLAŞILAN SENİN BAŞKA Bİ YERİNDE DE ENGELİN VAR DEDİ.!!!!
bu konuya böyle bi cümle kullanıyorsan bu senin de bi yerlerinde engelin olduğunu gösterir dedim.
ablam da devreye girdi.
Ukalığa gerek yok doktor bey dedi. o da:
sen bana ukalı mı dedin dedi
ablam da kardeşime öyle dersen ukalalıktır dedi.
sonra sen oturabilirsin tek tek alıcam dedi ve ablamı dışarı çıkarttı.
diyetisyene sevk edilecekti dedim kağıdı uzattım.
sevk etti.işlem tamam dedi.
doktor bey bir dahakine insanların görünüşüne bakarak kimin daha dayanıklı olup olmadığına karar vermeyin. zira bunu karşıdan anlayamazsınız. size bunu tavsiye ediyorum dedim.
benm senin tavsiyene ihtiyacım yok. senin terbiyeye ihtiyacın var dedi.
ben de : Okumakla adam olunmaz dedikleri bu olsa gerek dedim. ve çıktım
baş hekim yard.na şikayete gittik. dinlemedi bile..sanırım arkadaşıydı o doktorun.
Şimdi ben napıcam..
bu aşağılanmayı yutmalı mıyım..
yoksa hakkımı nasıl arıcam??
dahiliyeye görüneceğim sabahtan kan verdim onun sonuçlarını göstericem.kapının önünde saatlerce muayene bitsin sonuç sırası başlasın diye bekledim.
sonuç bakılmaya başlandı. içeri girdim.benimle beraber 55 yaşlarında bi densiz de damladı. doktor da tek tek alıcam dedi. ben de sıra ben de sıra bendeydi dedim.
önce bu hastayı alıcam dedi.ben 25 im o da 55 ya .yaş sırasına göre öncelik veriyor..
sıra bendeydi dedim.
bu daha hasta dedi
ben de engelliyim. geçen sene ameliyat oldum.bunu insanların yüzüne bakarak hangisinin daha kötü durumda olduğunu nerden bilebiliyorsunuz dedim.
ANLAŞILAN SENİN BAŞKA Bİ YERİNDE DE ENGELİN VAR DEDİ.!!!!
bu konuya böyle bi cümle kullanıyorsan bu senin de bi yerlerinde engelin olduğunu gösterir dedim.
ablam da devreye girdi.
Ukalığa gerek yok doktor bey dedi. o da:
sen bana ukalı mı dedin dedi
ablam da kardeşime öyle dersen ukalalıktır dedi.
sonra sen oturabilirsin tek tek alıcam dedi ve ablamı dışarı çıkarttı.
diyetisyene sevk edilecekti dedim kağıdı uzattım.
sevk etti.işlem tamam dedi.
doktor bey bir dahakine insanların görünüşüne bakarak kimin daha dayanıklı olup olmadığına karar vermeyin. zira bunu karşıdan anlayamazsınız. size bunu tavsiye ediyorum dedim.
benm senin tavsiyene ihtiyacım yok. senin terbiyeye ihtiyacın var dedi.
ben de : Okumakla adam olunmaz dedikleri bu olsa gerek dedim. ve çıktım
baş hekim yard.na şikayete gittik. dinlemedi bile..sanırım arkadaşıydı o doktorun.
Şimdi ben napıcam..
bu aşağılanmayı yutmalı mıyım..
yoksa hakkımı nasıl arıcam??