Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorun saygısızlığına karşı ne yapabilirim?

zeynepp18

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
dün saatlerce devlet hstanesinde koşuşturdum durdum..
dahiliyeye görüneceğim sabahtan kan verdim onun sonuçlarını göstericem.kapının önünde saatlerce muayene bitsin sonuç sırası başlasın diye bekledim.
sonuç bakılmaya başlandı. içeri girdim.benimle beraber 55 yaşlarında bi densiz de damladı. doktor da tek tek alıcam dedi. ben de sıra ben de sıra bendeydi dedim.
önce bu hastayı alıcam dedi.ben 25 im o da 55 ya .yaş sırasına göre öncelik veriyor..
sıra bendeydi dedim.
bu daha hasta dedi
ben de engelliyim. geçen sene ameliyat oldum.bunu insanların yüzüne bakarak hangisinin daha kötü durumda olduğunu nerden bilebiliyorsunuz dedim.
ANLAŞILAN SENİN BAŞKA Bİ YERİNDE DE ENGELİN VAR DEDİ.!!!!
bu konuya böyle bi cümle kullanıyorsan bu senin de bi yerlerinde engelin olduğunu gösterir dedim.
ablam da devreye girdi.
Ukalığa gerek yok doktor bey dedi. o da:
sen bana ukalı mı dedin dedi
ablam da kardeşime öyle dersen ukalalıktır dedi.
sonra sen oturabilirsin tek tek alıcam dedi ve ablamı dışarı çıkarttı.
diyetisyene sevk edilecekti dedim kağıdı uzattım.
sevk etti.işlem tamam dedi.
doktor bey bir dahakine insanların görünüşüne bakarak kimin daha dayanıklı olup olmadığına karar vermeyin. zira bunu karşıdan anlayamazsınız. size bunu tavsiye ediyorum dedim.
benm senin tavsiyene ihtiyacım yok. senin terbiyeye ihtiyacın var dedi.
ben de : Okumakla adam olunmaz dedikleri bu olsa gerek dedim. ve çıktım
baş hekim yard.na şikayete gittik. dinlemedi bile..sanırım arkadaşıydı o doktorun.

Şimdi ben napıcam..
bu aşağılanmayı yutmalı mıyım..
yoksa hakkımı nasıl arıcam??

Direk valiliğe hem doktoru hemde başhekimi şikayet edebilirsiniz.

başbakanlık bimer'e ve sağlık bakanlığına şikayet etsende sadece sözlü ve yazılı olarak uyarıyorlar bu gibilere aslında güzel bir dayak çektireceksin.. sağlık bakanlığı her zaman doktorun yanında olur il sağlık müdürlüğüde aynı şekilde uyarır doktor için uyarı ve kınama cezası verilmiştir derler sana sonra konuyu kapatırlar.. sen yinede başbakanlık bimer'e, il sağlık müdürlüğüne ve valiliğe şikayet et bakalım ne yapacaklar ama dilekçende not yaz ne gibi işlemler yapıldı diye tarafına yazılı olarak cevap verilsin...

ve şunu söyliyim. ayakta durmama engel bi rahatsızlığım var.
özrüm ortopedik.
geçen ssene platin ameliyatı olmuştum. vee dizlerimdede problem var..

bi de kendimi savununca..
sana altta kalmama eğitimimi verildi dio.

arkadaşım sen orda para vermiyorsun özel degil orasını babalarının yeri olarak sanıyorlar sanki bedava çalışıyorlar hele bide devlet memuruysan kendilerini millet vekili sanı yorlar özele birde git mukayese et güleryüz ve beyfendi oluyorsun el üstünde tutu yorlar fakat devlet hastanesine gittinmi sanki adamlar istemeye istemeye bakıyor vatandaşı azarlıya biliyor ve hastasını küçük gören okumuş küçük insan bunlar elbetteki bunlara karşılıgını verin hakaret olmadıkca vaktiniz varsada gerekli mercilere şikayetci olup takipcisi olun anca bu şekilde düzelir yoksa bildiklerini okurlar

psikiyatristlerin bile zaman zaman ukalalığına rastlayabiliyoruz. dahiliyeci kim ki...

bimere valiliğe şikayet edin tanığınız varsa hakaret davası da açın... yasal yollardan hakkınızı arayın...

yaw bu doktorların durumlarını ben polislere benzetiyorum.. aLLah düşürmesin yokluğunuda göstermesin....

nerde olmuyoki bu sorunlar , örnegin üniversite hastanelerinde millet yaşlı hasta sıra bekler , bide bakıyorsunuzki sıranız 5 no içerde 35no muayene oluyor ,sebep,daha önce özel hastasıymış ,yada özel olarak baya bi muayene olmuş 5 no öleden sonraya kalıyor tabi aç bekliyorsunuz kan tahlili felan , akşamı buluyoruz yapacak bişey yok , yani varda yok , en iyisi hiç bulaşmamak , boşuna sinirim zıplamasın diye sesimi çıkarmıyorum ,allah bi sabır veriyo ,yoksa sen de o desin , uzar gider ,milletle didişip ugraşmadan bi çözümü olmalı...

affetmek büyük insanların intikamıdır ;)

Üst Alt