Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dokunmatik telefonun hangisini önerirsiniz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dokunmatik tfln alacagım hangisini önerirsiniz kullanıp memnun olan varmı rica etsem

nokia c7 kullanıyorum ,başlarda alışamadım ,telefona dokunmaya gelmiyor muhakkak bir yerlere giriyordu menüden.

Aman o dokunmatik telefonlar deli eder insanı, zırt pırt bir yerlere giriyor.. Ekrana hiç dokunmaya gelmiyor.. Ben olsam hayatta almam.. Tuşsuz telefon tuhaf geliyor bana hem..:)

teşekkür ederim arkadaşlar,ama almak istiyorum içimde o hevesim kalmasın istiyorum..eger yapamazsam normal tlfna geçiş yaparım:)

sonbahar.44;

Çok önemli bir telefon görüşmesi yapıyormuşsun, en önemli yerinde elin kapatma tuşuna değiyormuş, cart kapanıyormuş telefon..:D:D vuuuu senin gibi telefonun der, duvara çalarım onu valla..:)

havva hanım çok iyisiniz,elimize sahip çıkmamız gerek dimi..okadar para veriliyor duvara çalarmısınız ciddi

çokmu sinirlisiniz havva hanım,sizin eşiniz yandı ozaman :)

Şimdiden inş alacağınız telefonu güle güle kullanırsınız ama, ben klavyeli telefonları inceleyin derim:) dokunmatik hevesinizin yerini alacağına inanıyorum.. Artı hem dokunmatik hem klavyelilerde olabilir.. Ama tuşsuz dokunmatik ekran hevesi bence sadece heves olarak kalmalı.. :)

allah razı olsun arkadaşlar çok iyisiniz,iyiki varsınız..

sonbahar.44;
Kafamı bozarsa onuda çalarım duvara, yandı tabii..:):)

Maddi kısas yoksa iphone alin derim.

havva hanım valla sizden korkulur sizide merak eder oldum,vuuu diyerek eşinizi duvara vurursunuz;)

Dokunmatiklik dışında, hd video kaydı,görüntülü görüşme , kablosuz internet özelliği gibi özellikler arıyorsanız fiyat baya yukarlara cıkacaktır.

arkadaşlar Samsung Galaxy Ace S5830 nasıl acaba kullanan oldumu.?

T20 android işletim sistemli ve dokunmatiği çok iyi...3G,Wi-Fi,5 Mp kamera...Turkcell'in telefonu fakat diğer hatlarda da kullanılabiliyor.

maddi durumun iyiyse galaxy s2 al derim.kesinlile piyasada üstüne telefon yok.İphone ler bile halt etmıs yanında

teşekkürler arkadaşlar bakıyorum önerdiginiz tlfnlara inşallah birinden birini alcam.

sana tavsiyem samsung gio al derim ben 1 ay oldu alalı süper bir telefon hemde andorid sistemli hemde dokanmatik yönü harika kesinlikle tuşlu bir telefondan bile kullanımı daha kolay kesinlikle zorluk cekmezsin benim ellerimde sorun oldugu halde ben bile telefonu çok basit kullanabiliyorum Samsung Galaxy Gio S5660 fiyat olarakda iyi

Nokia c7 ile bugün kapalı mekanda cektiğim bir kaç kare fotoğraf:

ben nerdeyse her telefonu kullandım htc wildfire s var)htc sensation var.bunlar guzel telefon işletim sistemi android ve dokunmatıgı cok hasas telefon maddı sıkıntın yoksa samsung galaxy s2 de guzel telefon saygılar

Ben Nokia E6 kullanıyorum hem klawyeli hem dokunmatik..ilk başlarda sorun yaşasakta ben sevdim..:) Bence sadece sırf dokunmatik almayın derim kullanışlı gelmiyor bana pek klawye/dokunmatik olursa daha rahat edebilirsiniz..:)

arkadaşlar Samsung Galaxy Ace S5830 nasıl acaba kullanan oldumu.?

Kuzenime ve kendime sipariş verdim, amacına göre f/p/(fiyat/performans) olarak çok iyi bir telefon. Daha alalı 2 gün oldu biraz zaman geçsin detaylı bir inceleme yayınlarım. Herkes iphone demiş ancak yazık günah şahsen bir telefon'a 1500-2000Tl para bağlanması bana mantıklı gelmiyor. Alan kendi bilir ama param olsa da vermem o fiyatları sonuçta aşşağı yukarı hepsinin yaptığı iş aynı.

ben nokıa c 5 öneririm ben aldım memnunum ,daha önce lg kp 500 ,vardı ,oda iyiydi ama ,her yerde tamiri olmadıgı için deyiştirdim :)

arkadaşlar allah razı olsun hala bi tlfn almadım:( ama alırım inşallah zamanım olup tlfncuya yolum düşmüyor yoksa bi maaşımı alıp gidecegim bakalım hayırlısı:)

Arkadaşım fiyat sıkıntın yok ise sana dokunmatik iki telefon önerebilirim.Ama sistemleri android.

sony ericsson xperia neo v
alcatel ot 995

Alcatel ot 995 bizzat kullandım.Dokunmatiği ve kamerası oldukça iyi 4.3 inçlik ekranı ile internette gezinmek keyifli.İkisininde fiyatı 700 tl civarı.

Üst Alt