Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dolandırıcılık iddiasıyla suçlanıyorum. Yardıma ihtiyacım var..? [Hukuk]

DJ_BORAN

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
3
Olayı kısaca anlatayım.. Ben 657 ye tabii olarak 5 yıldır Sağlık Bakanlığı nda memur olarak çalışmaktayım.. Uzun süredir ödemekte olduğum kredi borcum takibe düştüğü için banklardan kredi alamıyordum. Ben de bana yardımcı olabilecek birini aramaya başladım. Neyse birini buldum ve benden kimlik bilgilerimi istedi bana 300.000 tl kredi çıkarmayı vadediyor ve hesap bilgilerimi istiyordu. O gece ilaç kullandığım için kafam yerinde değildi nasıl olduysa bilgileri benden aldı ve o ayki yatan maaşımı çekti sorduğumda kredi işlemi için banka nın bloke koyduğunu filan söyledi bende savcılığa suç duyurusunda bulundum.. Ben savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra benim hesabım kullanılarak başka kişilerin de dolandırıldığını öğrendim. Zira bu işlemi yapan kişi benim hesabımı kullanarak başkalarını da dolandırmıştı. Şimdi polis beni arıyor ifademde bu durumları belirteceğim ayrıca benim daha önceden bu konuyla ilgili savcılığa yapmış olduğum bir suç duyurusu var bu konuyla ilgili delil de sundum hastalığım kronik nitelikli olduğu için raporum da var ne yapmamı önerirsiniz bilgi ve yardım a ihtiyacım var hukuki olarak başka yapmam gereken var mı?

İlaç raporunu ve özürlü raporunu verirsen ifade ve sulh ceza mahkemesine tutuksuz yargılanırsın . Seni aldatan kişilerin bilgilerini verirsen teşhis edersen işin kolaylaşır .. Ceza alınırmı alınmaz mı bilemem .. İfadeni yapman samimi olman senin nasıl kandırıldığını iyi anlatman gerekir .

Bu konuyla ilgili beni aldatan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundum ve soruşturma açılmış durumda ayrıca söz konusu işlemle ilgili görüşme kayıtları da sundum beni böyle bşr davadan dolayı mahkum edemez ler diye düşünüyorum ayrıca Benim de iki aylık maaşımı gasp etti bu şerefsizler şimdi olayda ben de mağdurum her şey belgelenebilir durumda benim dahlim olmayan bir işlem den dolayı neden bana ceza versinler ki. Kaldı ki mağdur olan benim bu olayda

Dün itibariyle ilk dosya dan takipsizlik kararı verildi savcılık tarafından benim adımı kullanarak işlem yapılmış Savcılık kovuşturma ya yer olmadığına dair karar çıkartmış diğer dosyalar ile ilgili cevaplar da gelince bana bu iftira yı atanları dava edeceğim kimse benim onurum la oynayamaz

Üst Alt