Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doldum içimi döküyorum...

egos66

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben 27 yaşındayım,güzel bir çocukluk geçirdim.Sene 2012 sol kulak zarım delikti hafif bi işitme kaybım oldu doktora gittim ameliyat bu acil dedi ki aciliyetide yok sonradan öğreniyorsun tabi.Olduk başarılıda geçti problem yok.Sene 2013 haziran ulan oğlum ne var hamama gidecek suya dalmamla birlikte kulak kapandı açılmadı.Başladım doktor doktor gezmeye bu arada babam iflas etmişti garsonluk yapıyorum..İşten izin alıyorum her hafta başka bir hastanedeyim.MR-BTvs sonuç yok..Ameliyat olmadan önce 25 DB di kulak kapanınca 40 DB oldu.En son kayseri ünv hastanesinde bi doktora yönlendirildim dediki ben bu bt'leri kabul etmem kendi hastanemde çekinecen.EEE hocam tamamda 45 gün sonraya randevu veriyolar sende Amerikaya gidiyom diyorsun haftaya nasıl olcak ?? Ben rağzıyım dedim kayıtsız şartsız yattım bıçak altına.Saçlarım beyazlamıştı bu dertten Tarih 4temmuz 2014 ameiyatta hiç birşey çıkmadı kemikciğin birinin bi kısmını değiştirdiler.Sorunum basit bir havalanma bozukluğuydu bunu şimdi anlıyorum..Ameliyattan sonra bir iltihap bir iltihap anam ağladı kullanmadığım antibiyotik kalmadı,eczacı geçmiş olsun bunu kim kullanıyor diyordu.Meğerse kullandığım o antibiyotikleri zatürenin son evresindekiler kullanıyormuş.6-7 ay yine doktor doktor gezdim bu sefer ankaraya gdiyorum doktor yokki ABD'ye gitti.Zar delindi delinince kulağım rahatladı şuan iyi-kötü idare ediyorum.Bilenler bilir kulak ameliyatları ve iltihap çok tehlikelidir.Kulakta tümör(kolesteatom) oluşturabilirler.Neyse hayat devam ediyor dedik işe devam ettim baktım böyle olmuyor ünv mezunuyum KPSS'ye hazırlanacam dedim.Hazırlandım,sınava 15 gün var benim sağ kulak sağlam olan yani sabah bi kalktım tıkalı töbe yarabbim ne oluyor dedim,ağlıyacaktım korkuyorum çünkü :(( Allahım ben koptum hayattan,dersten yaw sınava var 15 gün başıma gelene bak,ders mers kalmadı neyse deddim geçer.Geçmedi....Sınava girdim şükür yaptık bişeyler 90 puan aldım şuan atandım.Sınava 20 ekimmiydi 22 ekimmiydi neydi o zaman girdik.ekimden beri sağ kulak problemli işitme testi yaptırıyorum normal çıkıyor.Ama zarda kireçleme varmış orta kulağa geçti diye şüpheleniyorum doktorlar yok diyor öyle olsa işitme normal olmazdı diyor ama ben inanmıyorum onlara..Sonuçta ben çekiyorum ben biliyorum..Arkadaşlar uzun lafın kısası atandım ama sevinemiyorum,herşey güzel olacakken bu geldi başıma..ZOR ZOR gücüm tükendi.Kafanızı ağrıttım öyle içimden geldi yazdım..Kendinize iyi bakın..

Fulya83

Evet biliyorum muayene ücreti 400 tl işitme testi 200 tl , sağlıktan önemlimi tabiki hayır ama şuan borç içindeyim ilk fırsatta gideceğim

''berkemeteatasoy '' Haklısın kardeşim ama herkezin derdi kendine ağır işte.Yoksa millet nelerle uğraşıyor Allahım sen yardım et :(

Arkadaşlar hacettepede bildiğiniz önerdiğiniz bir doktor varmı tşkler

Doğuştan sağ kulak zarı delik , sol kulak da sinirsel işitme kaybı var. İnsanın zoruna gittiği zamanlar oluyor hani bir de biriyle iletişim halindeyken iletişim kopukluğu oluyor da karşındaki yanlış anladın diye kahkahayı basıyor, bunu birde akrabaların yapıyor ya ne üzülürdüm bundan 2,3 yıl öncesine kadar, ZOR AMA ALIŞIYORSUN...
Ankara değil istanbul da tanıdığım iyi doktor var ama oda özelde muayenesi en son 100 tl idi

@Fulya83

Göreve başladım,maaaşı alayım Ankaraya gideceğim inşallah.. Fulya hanım Ankarada işitme engellilerin bulunduğuitoplandığı bir mekan vs varmı..Bol zamanım olacak gideyim ziyaret edeyim..

@zeynep ünal

İnsanların kusurlarıyla dalga geçen insanlara yazıklar olsun..kaç DB'lerde seviyeniz acaba..

Cok gecmıs olsun.bnde ızmırden seda ısıtme kaybım var 13 yasından berı kullanıyrum. Bızlerı kımse anlamaz..
Aliştık artık :)

alışmak kurcalamaktan daha kolay. Eskiyi unut yeni hayatında mutlu olmaya bak. Hayatının geri kalanını zindan etme

Üst Alt