Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dört tekerli akülü engelli araçlarının ikinci eli nerelerden alınabilir?

çevre

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar;
Ben kardeşim için Akülü Engelli Araçlarından bakıyorum. 4 tekerlekli ve sıfır olanlar bize göre pahalı.
Acaba İstanbul veya Ankarada bunların ikinci ellerini bulabilir miyim?

Cevap veririseniz sevinirim.
Saygılarımla

sgms nin sitesinde,ikinci el araçlar bölümü var,bi inceleyin.
google sgmsteresa yazın bulursunuz.

sahibinden yani kullanan kişiden alınır gardeş.ben flex el marka tekerli sandalye tipte koltuklu ,yatar-kalakaar koltuk motorlu.ve ileri geri çift motorlu.26 amper çift akü,jocticli.koltuk çok rahat ona göre.bende zimer varda kullanmaktayım.flex el üstüne çadır örttüm yeni,durur,satabilirim 500 tl.kırıkkaledeyim..alıcı kişi gelir,alır,götürür o kadar.3 pinli şarj cihazı yok sadece.

cevaplarınız için teşekkür ederim. bir araştırayım.
iyi günler

sevgili kardeşim... bu akülü araçlar zaten ziyadesiyle hassas araçlar. o sebebleki 2. araç seçiminde çok dikkatli olmalısınız... mümkün olduğunca arıza vermemiş (yapılıp arıza giderilmişse dahi) olmasına dikkat edin derim....
elden nadir de olsa, elden bi araç bulmanızı tevsiye ederim... satanın sebebi memnuniyetsizlik olmaması gerek :)

3 tekerlekli hollanda malı var bende 1500 vericem düşünürseniz msj atabiirsiniz

Elimde iki adet 4 tekerli akülü araç mevcuttur.tarafıma mail adresinizle ulaşın size resimlerini göndereyim.fiyatlarım uygundur.selamlar 0541 226 49 00

ertürk kardeş resimlerini eklede görelim markası modeli nedir bide nekadar istiyorsun bu bilgileri paylaşırsan sevinirim

bendede meyra alman malı sprint model akülü var ikinci el sadece 1 sene binilmiştr duruyor eğer düşünürseniz çok uygun fiyata kar amacım olmadan vericem maksat ihtiyacınızı görülsün isterseniz özel mesaj atabilirsinz

Üst Alt