Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Down sendromlu oğlumun yasal hakları nelerdir?

oğulcuğum

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
BEN BU SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM.7 YAŞINDA DOWN SENDROMLU BİR OĞLUM VAR.ONUN NE GİBİ HAKLARA SAHİP OLDUĞU KONUSUNDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM...BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Oğlunuzun özel eğitim masraflarını devlet karşılar: www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=16369
Anne-babasının maaşına vergi indirimi uygulanabilir: www.engelliler.biz/haklarimiz/vergiindirimi.htm
Oğlunuzun üzerine kayıtlı olmak şartıyla yurt içinden ÖTV ötelemeli, yurt dışından gümrük vergisi muafiyetli bir otomobil satın alabilirsiniz: www.engelliler.biz/haklarimiz/engellilerdetasitalimi.htm
Eğer geçim sıkıntısı varsa veya sigortasızlık, bu durumda 2022 maaşı ve/ya Evde Bakım Ücreti alabilirsiniz: www.engelliler.biz/forum/viewforum.php?f=76

bakım ücreti almak için devletten rapor isteniyor o rapoda önceki raporu %90 alıyorduk şimdi bunu %60 tan fazla vermiyorlar o kişi aynı durumda iyileşmede yok nasıl oluyor bu durum bir anlam veremedim bu yasaya

Üst Alt