Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Down sendromu olan oğluma 2022 maaşı almak istiyorum. Gelir kriterini aşıyor muyuz?

acaray

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb benim oğlum down sendromu 20 yaşında 2022 maaşı için başvuru yapacam sizden bilgi rica edecem 1 evim var degeri 32 bin çıktı bankada hanımın üzerinde 25 bin tl var işte ayda 150 tl felan faiz alıyor birde evde bakım parası 880 tl biz 4 kişiyiz eve giren pra bukadar 2 gün önce syk başvurdum oğlumun sigortası için gelir testi sonucu oğluma yeşil kart bağlandı bemim sizden ricam bankadaki para 2022 ye engel olurmu bende tarım sigortalıyım şimdiden teşekürler

Selamün aleyküm bankadaki para yasal olarak mani değil ancak insiyatif kullanıp bağlamaya bilirler.Size tavsiyem ordaki parayı çekmeniz,birde üzerinize olan ev,araba,arsa vb.menkuller gelire girmez sabit gelir getirmediği için

acaray
32 000 lik evde oturuyorsanız gelire dahil edilmez
Eşinizin bankadaki paradan aldığı faizin iki katı gelir hesaplamasına dahil edilir..
Evde bakım aylığı gelire dahil edilir..
salih mehmet hocam yanlış bilgi vermeyelim..

Üst Alt