Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB'de ÖMSS kadrolarını yayınladı

trtekin

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
maalesef bende tercih sayısı 30 olsun diye bimere yazdım karşılık olarak bunu yollamışlar sanki bilmiyoz

Kaç tercih hakkımız var ki? Ve ösym denmi yapacagız tercihleri?

Kaç tercih yapacağınızı dpb değil ösym belirler

gelen cevap görünmüyor ne diyolar ayşe kardeş

hiç birşey neymiş kadroları inceliycek mişim yaa zaten bilmiyoz ya tercih 15 maalesef

en erken martta iş başı yaparlar diyorlar hala piyasada tercihler yok...

kadrolarda ağırlık erkeklere verilmiş. bence ilk 300 erkek adalet bakanlığını yazsa çok büyük şanstır inş.

7225 KOD güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması diyo ne anlama geliyo ceza ve tevkif evleri kadrosundaki?

7225, "Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması" anlamına geliyor.. İlk konuda nitelik kodlarının klavuz linki var. Oradan tüm kodların anlamlarını öğrenebilirsiniz..

gördüm ama bilgisi olan varsa bu kod u aydınlatırsa sevinirim bayanlar tercih edebiilecekmi ceza ve tevkif evlerini

Bence tercih sayısı yeterli . Neden derseniz ; yaşadığı yer dışında tercih yapamayanlar için 15 tercih daha iyi , her yere giderim diyenler çok tercih yaparsa iyi olmaz.Zaten tek yeri , ailesinin yanını yazacak , dışardakiler de yazarsa bu tek yeri yazanlar için dezavantaj olur.

dpb sayfasında yayınlanan kadrolar ösym ye giden ilk kadrolardır;bugune dair yeni bir açıklama görmedim.tercih klavuzuna dair ilk açıklamadan baska birşey gorunmuyor.

Herkesin hakkında hayırlısı olsun

hanı ösym yayınlayacaktı arkadaslar...bız buna goremı tercıh yapacaz.?

7225 demek..Sicilinizin temiz olması anlamı geliyor arkadaslar.

kod 7259
T.S.K. Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde Belirtilen Sağlık Koşullarını Taşımak Ve Sevk Edilecek Askeri Hastaneden Sağlam Raporu Almak
bu nedir ya anlayan var mı?

Bu sayılar bana biraz az geldi?
Sizce de öyle değil mi?
Seçimlerden önce bi kadro daha açılma ihtimali olur mu?

Başka tercih kılavuzu varmı ilokul mezunları icin net okunmuyorki bu :(
hologram olduugu icin rica tesem bu konuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

:(((( Tekin k ardeş Kadroları inceledim ben baktım ama bu ERKEK - KADIN olayını ne gördüm ne duydum nede biliyorum yaaa . Onun KOD numarası varmı kaç acaba ?

k.cankurt;

neden bu kodu eklediler biliyor musun ilk yerleştirmelerde ben kara kuvvetlerini kazandım o zamanlar bu kodu paylaşmamışlardı kafalarına dank etti çünkü. Askeri hastane % 39 oranı verdi tsk da özürlü kadrosunda sivil memuru olamaz raporunu iliştirdi. Bu kodu da askeriye başımız ağrımasın diye dpb ye bildirdi.

offf klavuzlar tamm da ne zaman tercihler yapılacak siteye bakıom hala ortada yok

keske dpb kadrolari yayinlamasaydi hic olmasa tercihler ne zaman yayinlanacak diye off pof etmezdik her dakka osym sitesini guncellemekten biktim

yalnız orda sağlam raporu diyor ben onu diyorum :)

Baştan aşağı saçmalık kodlarda oraya hiç dikkat etmedim ben :)

Can arkadaşım twilight doğru söylüyor yani ben kendi yönetmeliğime göre alırım diyor normal kurumlardada bu böyle aslında ancak askeriye uyguladı diğerleri siyasi olduğu için uygulamıyorlar saçmalık baştan sona dikkat edin atandığınızı sanarsınızı sonra arkadaşımız gibi yanarsınız...

sayılarda bi değişiklik yok değil mi? yani geçen ay yayınlanan kılavuzda ki sayılarla aynı sanırım bi değişiklik yok gibi geldide bana

Üst Alt