Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB'den EKPSS tercihleri açıklaması, yeni tarih yok

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
"Daha önce kamu kurumlarınca talepte bulunulan 3.138 adet kadro için engelli vatandaşlarımızın tercihlerinin 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca alınacağı duyurulmuştu.
Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda atama yapılacak kadro sayısının artırılması amacıyla ilgili kamu kurumları nezdinde yapılan çalışmalar neticesinde tercih işlemlerine başvurular ertelenmiş olup, yeni başvuru tarihleri bahse konu çalışmaların sonuçlanmasına müteakip ayrıca bildirilecektir.
Engelliler Sitesi - DPB'den EKPSS tercihlerinin ertelenme açıklaması

bazı arkadaşlarımızın planlarına uymaması vs bundan dolayı ertelenmesi kötü oldu diyer yandanda geç olsun güç olmasın diyorum yeterki atamalar artsın herkes istediğini olsun :)

hay sizin çalışmanızın.... kaç gün-hafta-ay bekleriz keyfinizi kimbilir...

bana göre güzel bir haber bu nedenine gelince personel alımında artış ve yeni umutlar ve umut güzel birşey

yanlızefe sanmıyorum ay süreceğini ama inşallah kısa olur ya :D

eylül sonunu bulabilir, artı kadro artıcaksan neden son dakika erteliyorsun, umut tacirliği yapıyorlar engellilerle dalga geçiyorlar. yoksa bunlar 4-5 kişi eylem yaptı diye ertelemez başka hesaplar var

ya kadrolar artsında varsın 1 ay daha geç olsun

Üst Alt