Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPDB memur alımı için internetten başvuru..?

sabri57

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar devlet personel daire başkanlıgı işçialımı ilanı gördüm bilginiz varmı bilmiyorum
tercihlere başvuru yapmak için devlet personel daire başkanlıgına kayıt yaptırmaya gerek varmı klavuzdan okudum ama anlayamadım kpss şartı istiyor birde e-devlet şifresi ile tercih yapabiliyoruz ama e-Devlet şifrenizi girerek 2828 Sosyal Hizmetler Tercih Sistemi kısmına geliniz diyor bu kısmı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tşk

Çocuk esirgeme kurumunda yetişenler katılabilecek sadece.

bende esim icin basvuracagim.klavuzu i.ndiremiyorum.esim anne baba olmus yurtta buyumus ama yasi 45.basvurabilir mi ? birde kalp hastasi.ozelde calisiyor.hakkini yiyorlar emeginin karsiligini alamadigi cok yer oldu.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Başkanlığımızca yerleştirme yapılacaktır.
Yapılacak yerleştirme işlemlerine ilişkin Tercih Kılavuzu adayların inceleyebilmeleri amacıyla 08/12/2014 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı T.C. Devlet Personel Başkanlığı adresinde ve e-Devlet kapısı www.turkiye.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.Adaylar yerleştirme için tercih işlemlerini ise 10-22 Aralık 2014 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.
Adayların söz konusu yerleştirme işlemleri için aşağıdaki hususlara özellikle dikkat etmeleri gerekmektedir;1)
Yerleştirme işlemi Devlet Personel Başkanlığınca yapılacak olup, adayların yerleştirme tercihleri www.turkiye.gov.tr adresinden alınacaktır.
2) Yerleştirme işlemine yalnızca Devlet Personel Başkanlığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 2828 sayılı Kanun kapsamında hak sahibi olarak bildirimi yapılan kişiler katılabileceklerdir.
3) Bu nedenle adayların e-Devlet kapısı şifrelerinin bulunması gerekmektedir. e-Devlet şifresi bulunmayan adayların tercihte bulunabilmeleri mümkün değildir.
4) Şifresi bulunmayan adayların bir an önce PTT şubelerinden şifrelerini almaları gerekmektedir.
5) Tercih işlemleri 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 23:59'da sona erecektir.
6) Kadro ve pozisyonlar için talep edilen şartları taşımayan adaylar yerleştirilseler dahi atanamazlar.
Bu itibarla adayların tercihte bulunacakları kadro veya pozisyonları belirlemeden önce kadro ve pozisyonların [FONT=sans-serif]karşısında yer alan şartları incelemeleri ve kılavuzda yer alan açıklamaları dikkatlice okumaları gerekmektedir.[/FONT]

sabri57,
3) Yerleştirme işlemine yalnızca Devlet Personel Başkanlığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 2828 sayılı Kanun kapsamında hak sahibi olarak bildirimi yapılan kişiler katılabileceklerdir.
bu madde yi dikkaeli bir şekilde okur isen sadece kanun kapsamındakilerin müracaat edebileceğini görürüsün.

Sosyal Hizmetler ve ocuk Esirgeme Kurumu Kanunu

Sabri57

Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Hakkından Yararlanacak Adayların Dikkatine!
Madde 2'de yazıyor SHÇEK'te kalanlardan memur alınacak..

Mavera;

Yaş sınırlaması koyulmamış 18 yaşını tamamlamış olmak diyor ama sınır yok.
PTT Genel Müd.. için 35 yaş sınırı var.
e-devlet şifreniz varsa şartlarınız uyuyorsa başvurabilirsiniz.
Tercih kılavuzunu incelerseniz daha iyi olur.

Çoğu kadro adrese teslim :)

Zaten çocuk esirgemede yetişenler için....

olurmu be bio.biz niye faydalanamadik.adrese teslim ne demek.yani sozlere dikkat.plumeria sagol.klavuzu okudum.sifrede var.ama yurtta kaldigi donem icin evrak isterlermi diye merak ettim.

Mavera arkadaşım adrese teslim derken sizinle alakalı değil inşAllah daha fazla alımınız olur da, niteliklerden söz ettim umarım özetleyebildim şimdi...

Rica ederim inşallah yerleşir eşiniz.
Belge isterler başka türlü SHÇEK'te kaldığını ispatlayamazsınız ki.
Ama bu sizin için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Eğer sizde yoksa belge,
Nerede kaldıysa orada hala kayıtları vardır dilekçe bile alsanız kaşe-imza olduktan sonra sorun olmayacaktır kılavuzda bu gibi ayrıntılar yazar

normal kura alımından daha cok alım yapılcak burda:(

kaldigi yurda simdi cok uzaktayiz.elimizde bi belge yok.burdaki sosyal pol.aradim bilgi veren olmadi.napsam bilemiyorum

bır dahakı kura alımları artık buraya gıttı yapmazlar ekpss de yandık gene

devran.bence bunun engellilerle alakasi yok.her alım ayri.sos.hiz.ayri.engelli alımı ayrı.kpss ayri mesela.esimin kaldigi yurtta taşinmiş ogrencisi azalmış yasli bakimla birlestirmisler.

oylede kardesım ınsallah esın yerlesır gecen kura alımında 240 kısı almıslardı ekpss de basvurusu sayısı 50 bın :(

Üst Alt