Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPX Sürücü Ünitesi şarj edilebilir akülü matkaplar için uyarlanabilir iletim sistemi

SeZeR_58

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlarım abilerim ablalarım DPX denılen bı sıstemle ılgılı youtubede gezerken video buldum ve biraz araştırma yaptım kafam biraz karıstı ama manuel sandalyeyı akulu araba gıbı ucuruyor galiba öyle bi şey keşfettm birazda sizlerin fikrini almak istedim işte video ve google çeviriden açıklama

DPX Sistemleri tasarımlar geliştiren ve üretici güç destekli sürücü üniteleri ve yenilikçi ürünlerin çok sayıda şarj edilebilir akülü matkap ile arayüzü. Gururla ABD'de yapılan, patentli DPX Sürücü Ünitesi akülü elektrikli el aleti sektörünün yüzü değişti devrimci bir üründür. DPX Sistemleri ve patentli DPX Üniteleri hakkında daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçiniz veya Bizim blog bak

Ne DPX Sürücü Ünitesi nedir?

DPX Sürücü Ünitesi şarj edilebilir akülü matkaplar için sonsuz uyarlanabilir iletim sistemidir.

Nasıl çalışır?

DPX Sürücü Ünitesi delik veya sürüş vidalar için sadece basit bir araç haline standart şarj edilebilir akülü matkap dönüştürüyor. DPX Sürücü Ünitesi güç ve tork da akülü matkap ve koşum takımları ve yakın sınırsız dönme veya doğrusal hareket uygulamaları için inanılmaz bir güç kaynağına dönüştürür.

Bazı Uygulama Kategoriler

DPX Drive System aşağıdaki ürün kategorilerinde dönme veya doğrusal uygulamaların yanı sıra başkaları için uyarlanabilir. Örnekler: Otomotiv, Eğlence, Powersports, Tıp, Alan & Stream, Acil Kurtarma, Askeri, Uzay, Havacılık, Tarım ... sadece birkaç isim.

Bazı Özel Uygulamalar

DPX Sürücü Sistemi Bisikletler kullanılabilir, Arabaları, Tekerlekli sandalyeler, Go Karts, Kargo Asansörler, Yağ Pompaları, Oyun Asansörler, Kurtarma Asansörler, Trailer Vale, Motor asansörleri, Kiraz Pickers, rideable Aracı Kutuları & Soğutucular.

aMa dedigim gibi tam olarak anlıyamadım

Üst Alt