Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha yeni gördüm konuyu ama cevap yazmak istedim. Kamil Çağrı Köse hem doktor olarak hemde insan olarak gerçekten mükemmel diyebileceğim birisi. Bende ona ameliyat oldum ve iyi ki olmuşum diyorum. Allah ondan razı olsun...
Kamil Çağrı Köse'ye Skolyoz ameliyatı olan var mı?
arkadaşlar ben bu ayın 30'na marmara üniv.hastanesinde ortopediye kamil çağrı köseden sıra aldım bu skolyoz için gitcem kendisinide bu ameliyatı olan var mı ona acaba birde bu doktor özeldemi yapıyo yoksa marmara üniversitesindemi yapıyo özelde yaparsa ameliyat maliyeti ne kadardır şimdiden teşekkürler
hergele1905 öncelikle geçmiş olsun kamil hocanın özel hastanede ameliyat yaptığını duydum marmara üniversitesinde ameliyat yapmıyormuş gittiğinde onu öğrenirsin özelde en düşük skolyoz ameliyatı bildiğim emsey hastanesi 20bin den başlıyor (şevki erdem), kamil hoca da 20bin civarı olması lazım, ahmet alanay var acıbadem de o da 30bin kadar en düşük fiyat, birde ankara acıbadem de emre acaroğlu sanırım ismini hatırlayamadım o da 25 bin civarı bir fiyat ister.Bu hocalar alanında başarılı ismi duyulmuş bazıları dünya genelinde tanınan hocalar nitekim üniversite hastanelerinde ameliyatlara girip deneyimlerini artırmış bu ameliyatların fiyatlarının yüksek olduğunu öğrenince özelde ameliyat yapmaya başlamış hocalar bence imkanın varsa iyi bir hocaya olmanı öneririm eğer imkanın yoksa önerim gazi üniv ulunay kanatlı,alpaslan şenköylü ve nurullah ermiş bu 3 hocayı bir araştır muayene ol derim,Saygılar