Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dr. Murat Bezer'den Spinecore korse tedavisi gören var mı?

açalya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Spinecore korse tedavisi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Dr. Murat Bezer'e tedavi olan ve bilgi verebilecek kimse var mı ?
Kızım 15 yaşında 40 dereceye gelen skolyozu var, 10 yaşında teşhis konduğunda 29 derece ile başladı sonra 17 ,20 'lere geriledi, çok esnek.
Azmi hoca 40 dereceye ulaştığımız için ameliyat dedi ama biz ameliyat olmasını istemiyoruz,ağrısı yok,görünüşte ciddi bir sıkıntı yok.
22 yaşına gelene kadar spor + korse vs. geriletebilme şanslarımızı araştırıyoruz.Kadıköy Şifa omurga merkezine giden ,bilgi verebilecek birileri var ise çok sevinirim.
Şimdiden tüm destekler için teşekkürler....

Ben 3 ay once murat bezere ameliyat oldum marmara universitesinde . sizin gibi bir kiz kardeşimiz vardı orda 40 derece skolyozu . Korse tedavisi işe yaramamıs ve ameliyat olucaktı sıradaydı .

ugurdogan;

uğur kardeşim 30 derece skolyozum var ağladım çok üzüldüm. Sen tecrübelisin sanırım. Sence ne yapmam gerekir bu egzersizler ve korseler bi işe yarıyor mu? Hangi doktorlara başvurmalıyım senin durumun nasıl oldu sen nasılsın biraz anlatır mısın?

Merabalar bnde murat bezere amlyt olucam ama bnmki kalca protezi ameliyati cok korkuyorm guvenmelimiyim bilmiorm sz nasil karar verdnz cvp yazarsanz svnrim

Murat bezer dalinda cok iyi bir prof .Hem genc hemde ekibi cok iyi şiddetle tavsiye ederim

Bende murat hocayla aynı hastanede çalışıyorum ve bende kalça protezi ameliyatı olacam adam king dağılın:)

saolun

Cok tesekkurler yormlarnz icn.d

Cok tesekkurler yormlarnz icn.d

açalya;

bu arada Prof.Dr Murat BEZER:)

Üst Alt