Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dudak damak yarıgı için yakın zamanda rapor alan var mı?

Nilgun76

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2014 yılında dudak damak yarıgı ile ilgili rapor alan varmı.bu rahatsızlıga baglı konuşmada sorun var aynı zamanda işitmemde sorn var.sorum şu yakın zamanda butür şikayetlerden dolayı rapor alan oldumu? %kaç rapor alınıyor

sanırım bu hastalıktan 25ile 35 arası oranlar verilebiliyor eğer başka rahatsızlıklarınızda varsa eklemeniz gerekecektir yoksa sadece burdan 40 çok zor görünüyor

Bu duruma bağlı konuşma bozuklugu var aynı zamanda işitme kaybım var

evet onlarda dahil geçmişte yani beş altı ay önce alan kişiler vardı oranlar bunlar ama siz zaten KBB den de gireceksiniz konuşma bozukluğu ve damak yarığı oranları bunlar tabi en fazlası ama işitmeden ne kadar alırsınız bilmemem deneyin ve görün derim sadece bişe kaybetmessiniz

Sarasota bu durumda kimler rapor aldı onlara nasıl ulaşabilirim

Damak yarigla konusmayi ayri ayrimi hesapliyorlar bilginiz varmi

damak yarığı

bende de doğuştan damak yarığına bağlııkonuşma bozukluğuna bağlı genel de oran % 20 ve %25 veriyorlar.. ben de kulak ta işitme kaybı var 2014 ocak ayında % 40 kulaktan % 20 damak yarığından toplam % 54 aldım ama 1 yıl süreli verdiler...

1 yıl süreli kontrol demiş. yani 1 yıl sonra tekrar heyete giriyor. ama nilgün hanım. siz her harükuledede raporu alırsınız. heyete giririniz.

raporu geçerli oluyor. hani yarın bir gün düzelmişmi diyerekten tekrardan 1 yıl sonraya kontrol veriliyor. ama emekli olmanıza mani degildir.

Valla istanbulda heyete girmekte zor en yakin heyet tarihi 2015 :(

siz vergi indiriminden gireceksiniz ne zaman isterseniz girersiniz sakı perşembe.

Heyet

Arkadaşlar yarın 26/06/2014 tarihinde Heyete gireceğim.Dua edin ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben Dudak Damak yarığına bağlı konuşma bozukluğu ve aynı zamanda işitme kaybından gireceğim...

kolay gelsin umarım istediğin gibi olur

Arkadaslar heyete girdim konusma %10 isitme %50 birazdan kurulada girecegim daha sonra maliye dusurmez ise islem tamamdir

evet hadi kolay gelsin

50 ve 10 oran aldıysan 55 yapar

malulen değil vergi indiriminden faydalanarak erken emekli olabilirsiniz

telaş panik yorgluk

Beklenilen gun geldi catti sonunda heyete girdim isitme %50 konusma %10 rapor aldim heyet kurulundan cikarken %55 gibi biseyler soylendi.Artik isim maliyeye kaldi oda oran dusurmezse engelli statusunde olacagim.Basta bu siteye ve Ilker agbime sonsuz tesekkurler beni yonlendirdiniz ve belkide emekli olacagim.Allah razi olsun sizlerden

sendende ama sonucu bildirirsen seviniriz

Arkadaşlar Raporum işitmeden %55 olarak 15/07/2014 tarihinde Ankaraya gitmiş.Sizce Ankara oranı düşürürmü...

Düşürmezler merak etmeyin işitme engelli bireyin raporu düşürülmeden onaylanır gelir.

düşürmezlerde düşürseler bile sizi etkilemez malulen başvuru yapmıyorsunuz zaten erken emeklilikten faydalanacaksınız 40 ın altınada düşmez heralde :)

Ve beklenen sonuc geldi.cok sukur raporum Ankaradan onaylanmis.Simdi evraklarimi bekliyorum.Emeklilik icin kollari siviyacagim.

merhaba kızım için (14 yaşında) doğuştan çift taraflı damak dudak yarığı doğdu. Engelli raporu almak için nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olabilir misiniz

Üst Alt