Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düğün alışverişi yapılabilecek en uygun yerler nerelerdir?

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba..
Düğün alışverişi için uygun beyaz eşya,yemek ve oturma odası gibi konularda yardımcı olabilecek varmı?uygun fiyat veren bildiğiniz tanıdığınız olan varsa yazarsanız sevinirim..

avcılar da e 5 uzerınde bırkac yer var3 takım 2250 gıbı fıatlar var vıtrınde bır de tam mezarlık karsısı var orada beyaz esya da var.bır de alıbeykoy de duyduguma gore bır yer varmıs ama orasını ben gormedım.tabıı bıraz arastırmak lazım hem uygun hem kalıtelı olmalı kolay gelsın .hayırlı olsun

Alibeyköydeki yere gelipte paranızı heba etmeyin bana sorarsanız ben gittim hem pahalı hem çeşit az

Modoko,olduğunu duydum,ama paran varsa heryerde eşya var,uygun alırsın çok kaliteli ve gösterişli olmaz,oda olmayınca ne anladım ki,giderim istikbal den yada bellona'dan alırım 2500 tl çok güzel oturma grupları var,iki hafta öncesinde gezmiştim mağazaları..hele çekmeköy de bi mağaza var ismini unuttum aklıma gelirse yazarım buraya,içinde yok yok her türlü markalı eşyalar var..

Modokonun cok pahalı oldugunu duydum.Aklınıza gelırse sevınırım..tesekkur ederım arkadaslar.Malum devir ekonomi devri..

Sultan beylide erezoglu mobilya var ben özürlü müdürüm firmada 3 magazamiz var yardımcı olurum kardeşlerime

Üst Alt