Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün iki düğüne gittim ikisinde de çok sıkıldım. yüksek volümlü ses yüzünden psikozum azdı hasta oldum. düşünüyorum da kendi düğünüm nasıl olacak acaba ?
Yüksek ses ve kalabalık hastalığını tetikliyebilir evet.
Kendi düğününe gelince. Düğün senin değil mi; sadece nikah yapabilirsin, nikahtan sonra yemeğe çıkabilirsin. Bu günü doldurabilecek çok alternatif var. Bizim milletin düğün dediği gösterişten başka bişey değil zaten.
haftasonu sevdiğim bir kardeşimin düğünü var . ama ben psikolojik haplar kullanıyorum düğünlerde durmaya zorlanıyorum. gerçi şu an iyi gidiyorum belki durabilirim orada ama ne yapmam lazım?
Ben düğünü geçtim çatal sesinden kaşık sesinden aklınıza gelecek her sesten rahatsız oluyordum.Anksiyete demişti doktor bi diasem yaptı sabaha hiçbişeyim kalmadı.
ben psikoz hastasıyım tam aksine düğünlerden keyif alıyorum özellikle yüksek sesli müzikleri severim. Hep bir DJ OLMAK istemişimir. Nasip yazar ve sanarist oldum
Geçmiş olsun, İlk bir kaç sene Hiper Tansiyon da yapar bu dediklerinizi,yüksek sesli konuşmalar dahi rahatsızlık verir,Neden sinirli ve tahammül edemediğini anlamaz insan.Arada bir ölçtürüp takip etmek faydalıdır.