Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dul aylığı alıyorum. Evde Bakım ve 2022 aylığı alabilir miyim?

gigabyte

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
40 yaşındayım ve eşim uzun zaman önce vefat etti.4 çocuğum var ve hepsi okuyor. Ben vefat eden babamın aylığını alıyor ve sgk dan yararlanıyorum.
Çocuklarımda vefat eden babalarından dolayı yetim aylığı alıyor(aylık 4 e bölünüyor)
Ağır bir felç geçirdim ve şuan bakıma muhtaç durumdayım.Bu yüzden çocuklarım bana bakıyor.
Belirttiğim durumdan dolayı diğer maaşım kesilmeden engelli maaşı alabilir miyim?
Çocuklarım bakım parası alabilir mi?
Neler yapmam gerekiyor?
Görüş ve yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

2022 alamazsınız, aldığınız dul aylığı 2022den düşükse, 2022 seviyesine yükseltilmesi için dilekçeyle başvuru yapabilirsiniz. Evde bakım aylığı alabilirsiniz. % 50 ve üzeri ağır özürlü ibareli raporunuz varsa ve söyledğiniz gibi bakıma muhtaçsanız ve bu heyet tarafındanda onaylanırsa, kişi bşaına düşen gelir de 449 TL'den az ise alabilirsiniz. Kimler Bakıcı olabilir. Kimler gelir hesabına dahildir şunu inceleyebilirsiniz.

Üst Alt