Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dul ve yetim maaşı alırsak babamın emekli maaşı kesilir mi?

cemil.tr

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar herkese slm
benim sorum şu olacak babam vefat etti 1999 da annem babamdan dolayı bağkurdan emekli maaşı alıyor. geçenlerde vakıfbanktan bize bir kağıt geldi ve kağıtta dul ve yetim aylığından birikmiş maaşınız vardır diye...
sorum şu:
1. dul ve yetim aylığı için biz müraacat etmedik nerden olabilir 65 yaş aylığı olabilir mi annem 66 yaşında
2. dul ve yetim maaşı alırsak emekli maaşı kesilir mi

zaten annenin babanın vefatından dolayı aldığı aylık dul ve yatim maaşı dolayısıyla biriken parayı almasında bi mahsur yok.emekli aylığı alanlar 65 yaş aylığı alamıyor.

cevabınız için çok sağolun ama annem dul ve yetim aylığı almıyor serkan kardeş babamdan kalan bağkur maaşını alıyor maddeleri cevaplarsanız çok teşekkkür ederim bizim için önemli

Olayı çok karışık olarak anlatmışsınız :confused: Siz, babanızın vefatını Buğkur'a bildirmediniz mi, vefat eden babanızın maaşını mı çekiyor anneniz?

adım gül ... annem vefat edince maaş kesildi
babandam dolayı bagkurluyum.. 180 ytl maaş almaktayım...
sorum.. dul maaşı alabilirmiyim alabilirsem yapmam gerekenler neler yada alırsam babamdan kalan maaş kesilirmi ?

Üst Alt