Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dul ve yetim maaşı alıyorum. 2013'te memur olarak atandım. Maaşım kesilir mi?

hakan01adana0101

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selamlar.ben 1980 yılında babamın vefatı dolaysıyla annemle birlikte dul ve yetim maaşı alıyoruz.annem de 2007 da vefat etti. ben 1997 den beri ssklı olarak çalışıyor hemde yetim maaşı alıyorum.2013 te ise gıda tarım ve hayvanclık müdürlügüne atandım. sorum şu,ssk lı olarak çalıştığım yıllarda yetim maaşı kesilmesi gerekirmiydi ve memur olursa hala o yetim maaşını alabilirmiyim.? adana sgk müdürlügüne sordum;ssklı olarak çalıştığın yıldan beri yetim maaşının kesilmesi lazım.geriye dönük senden alırlar. ve memur olunca da alamasın.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

emekli sandığı ise maaş kesilmez ama ssk yada bağkurlu ise maaş kesilmesi gerekirdi

Ankara sgk'dan aldığım cevaba göre yetim maaşını almaya devam edebilirsin.Bu hakkın devam etmesi için yetim maaşını almaya başladığın yıl önemli anladığım kadarıyla...

maaş 2022 seviyesine yükseltilmişti onun için ne yapmalıyız?

Üst Alt