Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dün Sosyal Yardımlaşma Vakfından çağırdılar. Neden olabilir?

Al Yazmalım

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selamlar, dün sosyal yardımlaşma vakfından çağırdılar, beni telefon ile arayıp engelli sağlık kurulu raporum ile birlikte sosyal yardımlaşma vakfına gelmemi istediler sağlık sorunlarım sebebiyle gidemedim telefon ile aradım birşey demediler engelli sağlık kurulu raporum süreklidir acaba neden çağırmış olabilirler engelli raporumun iptal edilmesi vs gibi olumsuz durumlar söz konusu olmaz değil mi 31.05.2019 Cuma gününe kadar gelin diyorlar ama nedenini öğrenemedik bir türlü sizce neden çağırmış olabilirler tek korkum engelli sağlık raporumun iptal edilmesi vs gibi durumlar bu gibi durumlar söz konusu olmaz değil mi bilgi alabilir miyim

Hiç bir kurumun size verilmiş olan sağlık kurulu raporunu iptal etme gibi bir yetkisi yoktur.
Gidip öğreneceksiniz artık, başka yolu yoktur.

Ufukalp

tamam muhtemelen kömür yardımı içindir yoksa normalde çağırmazlar raporum zaten süreklidir gidip öğrenirim teşekkürler

Evine gelmedilerse sorun yok.. :D

Bilgi güncelleme için olabilir.

Gidin öğrenin neden çağırmışlar diye öğrenirsiniz

Sorun çıkabilir. Telefonla ulaşmaya çalışın. Neden gelmek istediklerini öğrenin.

sözde adı sosyal yardımlaşma vakfı ama engelli bireyi ayağına çağırmalarında sıkıntı yok bir de süre veriyorlar :mad:

halil385

Evet aynen gidemedim engelimden dolayı inşallah bir sorun çıkmaz önemli birşey olacağını sanmıyorum telefon ile birkaç defa aradım yanıt alamadım kim aradıysa onunla görüşün dediler kurumunuz aradı dedim yanıt vermediler kapattılar öylece kaldı kapandı maaşı bu ay alırsam içim rahat eder anlarım ki bir sorun yoktur bilgi güncelleme olabilir ciddi birşey değildir herhalde

Al Yazmalım
Sağolun arkadaşlar

Engelli Sağlık Raporumuz Ankaradan Onaylanmış

1 ay önce engelli sağlık raporumuz Ankaraya gönderildi.3 gün önce vakıfa gittim rapor onaylandı dediler fakat ilk maaşı ne zaman alınabileceği hakkında bilgi vermediler.Bu durumda ilk maaşımızı Ağustos ayında mı alırız bilgi verir misiniz ve yapabileceğimiz başka birşey var mı

Al Yazmalım
3 hafta evvel yani temmuzda onaylanmış evet ağustos da ilk maaşınızı alırsınız

-mka

peki ağustosta ilk maaşta ne kadar ödeme alırız 1 ay önce ankaradan onay alındı bu durumda 1 aylık maaşı mı alacağız yani aradaki bekleme süresi farkı da alıyor muyuz 1 ay diyorum tam emin değilim 2 ay da olabilir raporun onaylandığı tarih bilgi verir misiniz

Al Yazmalım
temmuzda onaylandıysa ağustosta 1 aylık maaş alırsınız.bekleme yapmış olmayacagınızdan arada ödenmesi gereken farkta olmayacak tek,normal maaş alırsınız

-mka
Tamam sağolun

Peki annemin yerine ptt şubesine gidip ptt engelli maaş kartı alabilir miyim annem için annem gidemiyor şahsımı kabul ederler mi kartı ben alabilir miyim

Al Yazmalım
ben 2022 alırken kart için araçla pttye gettik ben arabada bekledım tüm işleri kardeşimi yaptı bitince işlemler ben sadece belgeye imza atmıştım.böyleliklede kartı aldım

kartın güzelliği şu içerde veznede sıra beklemıon günü geldımı istediğin pttmatiklerden istediğin saatte çekebilıon
sizin anneniz gidemediği için pttde tanıdık var ise aynı şekılde yapabilirsiniz herşeyi siz edersiniz anneniz bi tek imza atar.
not:2022 maaşlarında başvuru edenlere ptt maaşını evde öduyo maaş günü ptt den getirip maaşı evde teslım edıolar pttye getmeye gerek kalmıo.

-mka

Not kısmını tam olarak anlamadım nasıl yani ptt şubesine gitmesek direk maaşı eve mi getiriyorlar şartı vs var mı mesela ayın 7sinde maaş günü annemin ilk maaş alma günü pttye gitmesek beklesek maaşı eve getirirler mi bu kısmı detaylı anlatır mısınız şimdiden sağolun

Al Yazmalım
kardeş 2022 maaşının ptt aracılıyla eve getirldiğini biliom o şekılde alan arkadaşım var.2022 maaşı almadıgım için nasıl alındıgını merak edıp sormadıgım için bilmiyom ama ptt şubesinden öğrenebilirsiniz yardımcı olurlar

Birde normalde engelli maaşımın yattığı günde cep telefonuma aynı günün sabahında bilgilendirme sms geliyordu.Bugün sms gelmedi sebebi nedir acaba bilgi verir misiniz normalde her ay sms ile bilgilendirme yapılırdı şuan gelmiyor artık

O SMS banka ile ilgilidir

Zorro

Fakat normalde diğer kanallardan SMS geliyor telefona sadece engelli maaşımda gelmiyor normalde diğer SMSler geliyor

Üst Alt