Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durdurulan 2022 Maaşı yeniden bağlandığında maaş miktarı..?

01Adanalı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim maaşım yaklaşık 3 ay önce rapor süresi dolumu nedeni ile durduruldu,kesilmedi.E devlette de "Rapor süresi dolumu nedeni ile durduruldu" yazıyordu.Yeni rapor çıkarttım.2022 maaşına başvurmadan vskif görevlileri yeni raporumun fotokobisini almak için eve geldiler.Ben 8 Ocakta 2022 maaşına başvurdum.Bugun 144 ü aradım "Maaşınız 14 Şubatta onaylanmış.Martin 2 si ve 9 ü arasında arayıp bilgi alabilirsiniz." dediler.Benim 1.Sorum:2022 maasina 8 ocakta başvurduğum için Martta alacağım toplu maaşı Ocak-Şubat-Mart ayının toplamı olarak mı alacağım?2.Sorum:Maaşım durduruldugu yani kesilmedigi için Martta toplu maaşı alirken yeni raporu çıkartmadan önce alamadığım 3 aylık maaş miktarı toplu maaşa eklenir mi?

Hangi ay kesildiyse o aydan itibaren alirsin . rapor oraniniza gore azaltma yada yukseltme oldu ise ona gore hesaplanir.

Son düzenleme:
01Adanalı rapor süresi dolduğu için durdurmuş. onaylandığı gün sayısı kadar farklı alırsın. hesaplamayı bilen arkadaşlar hesaplar. paylaştığın konuyu görünce..

01Adanalı

[FONT=&quot]Soru 74: Rapor süresinin dolmasından dolayı vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı fesih edilir mi?[/FONT][FONT=&quot]
Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.

[/FONT]
[FONT=&quot]Soru 75: Rapor süresi dolmasına rağmen yeni raporunu zamanında vermeyen vatandaş yeni raporunu vakfa teslim edince alamadığı aylıkları tekrar alabilir mi?[/FONT][FONT=&quot]
Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.[/FONT]

Fesh edilme muhtaçlıktan çıkınca olur, rapor yenilemede yeni rapor sydv teslim edilinceye kadar geçici durdurul bloke ediliyor hesap işlem yapılmıyor

ayaz78

1 mart ayında toplu alırsın
2 ocak son gün başvuru edıksın o yüzden o başvuru tarıhın gecerlı olacagı için isterse son gün olsun başvuru ayı ocaktır ve sen şubatta maaş alman gerekırken alamamıssın mart ayına kalmıs martda şubat ve mart olarak 2 aylık alırsın

2022 Maaşı

Arkadaşlar benim maaşım 07/02/2019 onaylanmış.Bugün maaşlar hesaplara yatırılmış.E Devlete baktım."Ödemeniz Hazırdır" yazmıyor.Maaş Durumu "Devam Ediyor" yazıyor.Ben Martın 7 sinde maaş alamayacakmıyım?Nisana mı kaldı sizce?

2022 Maaşını toplu olarak hesaplamasını bilen var mı?

Benim maaşım 2018 Kasım ayında rapor süresi dolumu nedeni ile durduruldu.Yani Kasım ayından beri maaş alamiyorum.Yeni rapor çıkarıp tekrar maaşa başvurdum.Onaylanmis.Ama herkesin maaşı yattığı hâlde ben E devletten baktım ödemenin durumu "Devam ediyor" yazıyor.Mart ayında değil Nisanda toplu olarak verecekler herhalde. Ben Nisanda toplu olarak kaç TL alacağım? Bunun hesaplamasini bilen yok mu?Engel Oranım %95

[FONT=sans-serif]@[/FONT]01Adanalı
yukardakı cevabı yenıden yazıyom

Soru 74: Rapor süresinin dolmasından dolayı vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı fesih edilir mi?
Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.

Soru 75: Rapor süresi dolmasına rağmen yeni raporunu zamanında vermeyen vatandaş yeni raporunu vakfa teslim edince alamadığı aylıkları tekrar alabilir mi?
Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.
[FONT=sans-serif]Mart ayında değil Nisanda toplu olarak verecekler herhalde. Ben Nisanda toplu olarak kaç TL alacağım? Bunun hesaplamasini bilen yok mu?Engel Oranım %95[/FONT]

martta alırsın büyük ihtimal.alaamdııgn zamanalrkı maaşları heyet uygun görurse alacaksın uygun görülüp görülmeyecegını bılmedıgımzı için bişi diyemekkı.ama şöyle hesap et ocak ve sonrası için engeli %95 olanlar 720 lira alacak.

Üst Alt