Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durdurulan maaşımı geriye dönük alabilir miyim?

Ummugnc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ILK RAPORUM %63 konrolluydu ikinci raporum % 60 aldim beni izmir tepecik hakem hastaneye sevk ettiler suan islemlerim bitti ve toplam % 57 0ran aldim baglanirmi ve ayrica 1/8/2017 de maasim durduruldu baglaninca geriye donuk maaslarimi alabirmiyim

1agustosta vergi indiriminden maasim durduruldu su an 57 oran aldim 7mayisda heyete gircem vergiden yararlansam geriye donuk maaslarimi alirmiyim acaba bilgi verirseniz sevinirim hepinize tesekkurler

Ummugnc

Hangi maaştan bahsediyorsunuz? Emekli aylığı mı, 2022 engelli aylığı mı, evde bakım aylığı mı?

Emekli maasim durduruldu beni hakem hastaneye sevk edildim mayisin 7sinde heyete gircem suan 57 ozur oranim var vergi indirimi hakedince alamadim ayliklarimi alirmiyim

Anlamadığım konu şu rapor oranı 63 dü kontrol muayenesinde 62 alsaydı maaş bağlanmazmıydı tekrar? yada hakem hastaneye niye gönderiyorlar<?

hakansezer

İki rapor arasında fark olduğunda il sağlık müdürlüğü nihai oranın belirlenmesi çin 3. bir hastaneyi hakem hastane olarak belirler... O 3. rapor katidir.

Yani bir dahami sevk edecekler hakem hastaneye

Iki rapor farki derken sureliyle suresiz arasindaki farkmi suresizle hakem hastene raporu arasindaki farkmi tesekkurler

Arkadaslar ilk raporum %63 du ikinci raporum %60 di beni hakem hastaneye sekedildim heyete girdim ve %51 rapor verdiler raporum izmir vergi dairesinden 22 mayista raporum ankaraya gitti sonuc ne olur bi daha hakem hasteneye sevk olurmu ve sonuc kac ayda gelir ankaradan simdiden tesekkur ederim

Insallah bir daha hakeme sevk etmezler birde gecen sene 01 08 2017 de emekli maasim durduruldu alamadim maaslarimi geriye donuk verirlermi acaba cevap yazarsaniz sevinirim insallah alamadim ayliklarimi verir ssk

OturanBoğa peki 22 mayisda ankara maliye bakanligina gitti bugun aradim dosyamin kurulda oldunu soylediler kac ayda kuruldan cikar ve elime ulasir raporum alamadim ayliklari alirmiyim oturanboga

Tani ve hastaliklar hepsi ayni sadece tansiyonuma oran vermedi diger tanilarimin hepsinden ayni oranlari aldim umarim birdaha sevk demezler yoksa bir 6 aydahami beklerim yoksa hakem hastane uzun gun veriyor

Gecen sene 01 08 2017 de yaslilik ayligi durdurulmustur ondan bagsediyorum geriye donuk maaslarimi alirmiyim hastaneye muayene fislerinde emekli yaziyor

Ummugnc

Kontrol muayenesi süreci devam ediyorsa, yani bu raporla kontrol muayenesine dairse, evet, maaş bağlandığında durdurulduğu tarih itibarı ile biriken maaşlar da toplu olarak ödenir

Oturan boga oncellik le cevap ve bilgi verdin icin tesekkur ederim birde sunu sorcam 05 06 2018 ankara vergi dairesini aradim ve raporumun yani dosyamin kurulda oldunu soylediler aca ne kadar surede sonuclanir

Arkadaşlar konrol muayene süresince durdurulan emekli maaşını emekli maasi bağlandin da toplumu ödeme yaparlar biriken maaşları geriye donuk yoksa taksit taksitmi cevap yazarsanız sevinirim şu an 51 oran aldım ssk ile vergi dairesi yazışma yapıyor

Sgk ya tahsis talep dilekçemi verdim

Daha halen maasimi baglamadılar sgk ile vergi dairesi arasindaki yazisma bitti ama bizim maas daha piyasada yok bukadar uzun mu suruyor tam 01.08.2017 'den beri maaşım durduruldu muhtemelen ekimde bağlanacak galiba inşallah toplu şekilde alamadım aylıklarımi odeseler bari sgk toplu alırsınız dedi geriye donuk

Üst Alt