Merhaba arkadaslar Annem meme ca hastası dm ht side var.pazartesi bir hastaneden durum bildirir raporu aldım tayin icin .Özelliklede tayin icin diye belirttim.Fakat doktorlar sadece hastalık tanısı yazdılar.ibare olması gerektigini söyledim ama yazmadılar.Dedikleri sey siz dilekcede kendiniz belirtiniz.Onkolojinin notu su sekilde.%60 özrü vardır kemoterapi tedavisi alıyor hasta meme ca opere olmus yazıyor. dahiliyede dm ht meme ca var yazmıs.Benim bu raporla tayinim cıkmaz sanırım.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tekrar konustum doktorlarla biz yazdık yazacagımızı gerisi sizde dediler isin icinden cıktılar .herhangi bi refakatçi ihtiyacı vardır ya da destek ihtiyacı vardır vs yazmıyor.Tek cocugum baska kimse yok.Babamda uzakta calısıtor annem tek kalıyor.Ne yapabilirim bana yardımcı olursanız cok sevinirim
Tekrar konustum doktorlarla biz yazdık yazacagımızı gerisi sizde dediler isin icinden cıktılar .herhangi bi refakatçi ihtiyacı vardır ya da destek ihtiyacı vardır vs yazmıyor.Tek cocugum baska kimse yok.Babamda uzakta calısıtor annem tek kalıyor.Ne yapabilirim bana yardımcı olursanız cok sevinirim