Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durum bildirir raporu nedir?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
durum bildirir raporu diğer raporların arasında ne vark var

bana yeni tarihli durum bildirir raporu lazım.normalde q özürlü raporum var.alacağım durum bildirir raporu düşük olursa özürlü raporumu etkilerm.

durum bildirir rapor, heyete girip özürlü sağlık kurulu raporu alacaksınız.sizin rahatsızlığınız - sakatlığınız değerlendirilecek ve % olarak oranı yazılacak.

bir iyleşme olmadıkça bir önceki raporla arasında çok büyük bi değişiklik olmaz sanırım

ben daha önce işitme ve koahta almıştım.durum bildirir raporumu tek koahta alacam.koahta alacağım rapor ister istemez düşük olacak.onun için diğer almış olduğum raporumu etkilermi

bu konuda bilgisi olan yokmu

oturan boğa buna cevap versen çok iyi olur.ben daha önce işitme ve koahta almıştım.durum bildirir raporumu tek koahta alacam.koahta alacağım rapor ister istemez düşük olacak.onun için diğer almış olduğum raporumu etkilermi

Önceki rapor ile elde edilen bir hak varsa, bu hakka bir zarar gelmez.

çok teşekkür ederim oturan boğa.vergi indirim hakkı elde etmiştim.o raporum hem koah hemde işitmedendı.%71 di.ben şimdi sadece koahta alacam.verdiğin cevap beni rahatlattı.yarın baş vuracam.bankaya verecem durum bildirir raporu.

Durum Bildirir raporu nedir?

Selamlar arkadaşlar;
1. Durum bildirir rapor nedir, aldığımız vakit nerelerde kullanabiliriz?
2. Durum bildirir raporda sadece sahip olduğumuz hastalıklar mı yazar yoksa özür oranı da yazılır mı??
3. Daha önce alınmış özür oranını belirten sağlık kurulu raporumuz var, bu raporun durum bildirir rapordan farkı nedir?
Sorularımı cevaplayabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

arkadaşım öncelikle neden alıyorsun bu raporu onu belirtmen gerekir

anıldemir

1-durum bildirir raporu sizin hangi iş için aldığınız ile doğru orantılıdır örneğin futbol için alınan var memurluk için alınan var özel sektör için alınan var yani hangi şey için almak isterseniz kurul o şekilde değerlendirme yapıyor .örneğin şimdi ekpss de durum bildirir raporu alınıyor sebep raporunuzda değerlendirilmeyen istihdam ve çalışabilir kısımları dolduruluyor.
2-durum bildirir raporda diğer raporunuzdaki bölümlerdeki rahatsızlıklarınız yazılır sadece durum bildirirde çoğu zaman oran verilmez ama oran veren hastanede oluyor arasıra.
3-sağlık kurulundan aldığınız rapor ile tüm işlemleri yapabilirsiniz ama durum bildirir ile yapılmaz oran olmadığı için
not durum bildirir raporları bir doktor 3 doktor ve daha fazla doktor olacak şekilde farklı durum bildirirler bulunmaktadır.
Umarım yardımcı olmuşumdur

Arkadaşlar ben 2001 raporuyla 2005 de kamu işçisi olarak kuruma başladım. Şimdi sahada kontrolör olarak çalışmak için talebim oldu. Fakat kurum engelli raporunu yeniletmen gerek dedi. Benim almam gereken raporumu yeniletmek mi yoksa durum bildirir raporu almak mı? Oran düşerse ne olur işçi olduğum için isim teklikeye girer mi ne yapmam gerekli? Raporumda işitmeyi gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor.

Atanmissin oran düşse bile zarar gelmez sana ama devletin işi belli degil vergi muafiyetin erken emeklilik gakkin varsa yanar. Sadece işinden olmazsin diğer haklarından mahrum olursun.. kaldiki yeniden rapor değilde durum bildirir raporu al. Şurda burda bu işi yapmasına engel yoktur diye durum bildirir yani heyet raporu al.. durum bildirir raporunda oran yazilmayacağı icin sana sorun cikrarmiycak

Engelli raporuyla durum bildirir raporu farklı başıma geldi ben memurum tain istedim oldum süre dolmadan tekrar tain istediğimde durum bildirir raporu ilave etmen gerekiyor dendi. durum bildirir raporu: engel durumunu gördüğü tedavileri aldığın ilaçları açıklayan bir rapor ve 200 ytl

Engellilik Durum Bildirir Raporu Bilgi Talebi Hk.

Merhaba Engelli Raporum var bazı konular rapora yazılmamış Engelli durum bildirir raporu illa bir konu üzerine mi oluyor Detaylı herşeyi kapsayan rapor alınamıyor mu?

Merhaba.
Durum bildirir raporu için ameliyat olduğum hastaneye gittim.
Vermediler.
Heyete gireceğim hastaneden almam gerekmiş.
Bilginize

durum bildirirde oran yazmaz sadece hastalık yazar

Üst Alt