Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durum bildirir sağlık raporu ne kadar sürede yenilenir?

xdedahii

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
196
Merhaba bir atak sonucu organik olmayan psikoz teşhisi kondu.

Hastaneye yatışım için dilekçe verildiği için konu mahkemeye taşındı. Hastene personeli ve yönlendiren kişiler böyle yönlendirmiş.

Hastanede 13 gün kadar kaldım. Bu süreçte aldığım ilaçların yan etkilerinden dolayı durumun biraz kötüydü.

Durum bildirir sağlık raporunda vasi tayini gerektiği, kendine bakamayacak şekilde rapor düzenlenmiştir. Mahkemeye iletilmiş.

Hastaneden çıktıktan 1 ay sonra ben tamamen iyileştim. Vasi tayini mahkemesi bitmediği için hakimden tekrar rapor almak için hastaneye sevk edilmek istedim. Hasteneye sevkim oldu ancak heyet doktoru henüz çok erken en 6 ay geçmesi gerektiğini söyledi eski raporu değiştirmeden yeni rapora aynılarını yazı yolladı(vasi tayini gerektiği)

Bu süreç hakkında ne avukattan ne doktordan ne de heyetten tam bilgi alamıyorum.

Şuan tamamen iyileştim. Doktorda iyileştiğimi söylüyor. Ancak ispatlayamıyorum?

Bu süreç ne kadar sürmekte bana ilk mahkemede vasi tayin edicek. Ben tekrar vasi iptal davası açacağım.

Bu rapor ne kadar sürede değişir? Bir süresi var mıdır?

Bu süreçte ne yapmam gerekiyor. Bir sonraki mahkemede 6 ay dolmuş oluyor. Mahkeme talep etmeden kendi talebim ile tekrar rapor alabilir miyim ?

Not: İşe gireceğim engel oluyor. Evleceğim engel oluyor. Kısaca her konuda engel oluyor. Çok zor durumdayım. İyileştiğim halde iyileştiğimi kanıtlamam için ne yapmam gerektiğini bilen net bilgi veren yok.

Konu hakkında bilgisi olan yönlendirecek arkadaşlar varsa şimdiden Teşekkür Ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mahkemenin gönderdiği doktor kararı önemli 6 ay geçme konusu doktorun değerlendirmesine bağlı veya başka hastane sevki isteyebilirsin mahkeme gelen yazıya göre işlem yapar
iptal davası 6 aydan uzun sürebilir

besimbicer

Mahkeme vasi gerektiği diyerek rapor gitmiş uyapta görünüyor.

İşin içinden çıkarmıyorum. 12. Ay mahkeme var. Bu doğrultuda vasi tayin edilecek gibi görünüyor yada biz tekrar talep dilekçesi yazıp. Tekrar doktora sevk etmesini sağlamaya çalışacağız.

Eğer vasi tayin ederseler iptal edilmesi o kadar sürüyor mu ?

Vasim varken işe girebilir miyim ?

BAŞKA HASTANEYE SEVKİMİ MAHKEME OLMADAN İSTEYEBİLİR MİYİM ?

Cevapların için çok teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vasi konusunda bilgim yok ama iyileştim itiraz edip başka hastane görüşü isteyebilirsin, duruşmalı ise avukatın varsa hakime cok kısa durumu anlatabilirsin ama doktor görüşü isteyecektir

vasi tayini olursa durum nereye gider bilgim yok

Üst Alt