Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durumum aynı, heyet aynı, ama rapor oranımı düşürdüler!?

lakoste

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
4
Bakırköy osmaniyeden aldığım 1senelik raporum vardı oranı %87 ilerleyen hastalığım ve ilk raporumda bulunmayan göz rahatsızlığım ve skolyozumu göstermeme rağmen ve tekrar üzerinden 1 sene geçmesine rağmen ve aynı hastane aynı heyet başkanı olmasına rağmen göz göre göre %63 verdiler buna göre ben iyileştim ve çok iyi durumda olmam lazım nerede hani..

Rapor alma sebebim %90 ötv muhafiyetli araç almaktı .

İşte, araç alma hakkını kullanmak istedin ya, mazallah, heyettekiler bi yaralı parmağa işemiş olmaktan imtina ettikleri için, düşürüverdiler oranı!!!

İl sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz edebilirsin. Başka hastaneye sevk ederler...

Benim özrüm %70-80
Askerlikten muafiyette %80 verdiler, yeşil kartta %70 falan
Araba için rapor istediğimde ağır özürlü değil, %40 şeklinde rapor verdiler.

Aslında olacak şey değil, durumum ortada ve özür ağır, niye %40 verdiler anlamadım (lehime mi aleyhime mi, rutin mi ? )
Şimdi 2022 maaşımı kesin keserler.. iyi kötü ihtiyacımızı karşılıyorduk, sıkıntı olacak
alacağımız araba da getz-era veya clio gibi birşey (elimizdeki arabayı satarak)

120 TL de para harcadık ki rapor yenileyelim... Zaten yenilemezler de

2 gündür moralim çok bozuk

Aynen Bülent abinin dediklerine katılıyorum işe girmek için alınan rapora farklı oran vergi indirimi için veya ötv indirimi için alınan raporlara farklı oran olurmu? Ama oluyo bunu bizzat heyete giren ortopedi doktorundan duydum ,bu tarz raporlar için heyet doktorlarının üzerinde çok büyük bi baskı var ,bu konunun iyice irdelenmesi lazım

Gidip itiraz etsem gönderceği hastane en fazla %70 verir oda zaman kaybı yorulmam cabası nalet olsun içimdeki insan sewgisine ..yaa

Bunları anlamakta insan oldukça sorun yaşıyor ya.
5 yıl önce gidilen Heyettin % 30, Şimdi Tekerlekli sand.de 3 yıl sonra gidilen heyetin % 85, ve tekrar 2 yıl aradan sonrada gidilen heyet raporunda % 60 oran verdiler. ama hala tekerlekli sand.de neresi iyileşmiş bu hastanın.
Devamlı ilerleyen bir hastalık ilerlemesi şuan pek gözle görülmesede aradan geçen 2 yılda % 25 oranında iyileşme kesinlikle yok.

Keşke hipokrat yeminlerinde artık bire düzenleme olsa, Hipokrat ( M. Ö. 460 - 370 ) yaklaşık 2500 yıl önce tıbbın özellik arzeden bir sanat olduğu fikrini benimseyerek, bu sanatı yapacak olanları belli bir yemin etrafında birleştirmek ve sanatın kutsallığını ifade edebilmek amacı ile gelecek kuşak hekimlere miras bırakmıştır.
Ama artık bu yemini hatırlayan yada önemseyen kaç kişi (dr). Var Türkiye de....

ve şahit olduğum birkaç arkadaşta da aksak - ve biraz topalladığı için rapor % lik oranları 85 - 86 gibi üstelikte merdiven silebilecek kadar ayakta olan (sadece aksak) bir abla daha tanıdım.
onun bile % 82 bu ne ya anlamıyorum.

Çapaya (Örn. yatış için ben kendim başvurdum 2008 de, ama benden sonra ve hatta bu yıl başvuranlar bile tedavilerini görüp çıktılar.

Bana mı? hala sıra gelmedi!
Bumudur yemin.
Çünkü ben kimsenin cebinee dolduramam, yada diğerlerinin önüne geçmek için araya birilerini koyamam...

arkadaşlar,rapor tutarsızlıklarını,rapor alırken çekilen sıkıntıları ,hastalıklar ilerlediği halde rapor oranlarının düşürüldüğünü türk tabipler birliğine iletin kesin ilgilenirler.

bunların biir cezası ollmalı dimi ama ya inanın osmaniye egit araş hastanesi her bir doktoru bir katta çıkarken yaptıgım eziyet zulüm yaa verdiği rapor isse 7 gün sonra oda paha biçilemez %87 den %63 düştü ben şimdi bu doktorun hipokrat yemininden gelmişinden geçmişinden başlamazmıyım kim olsa aynısın yapmazmıı yapar

Bence edikleri yeminde yeni düzenlemeler yapılmalı belikde çok zaman geçmiş diye yemini filan takmıyorlar artık :) olamaz mı?
Bu hastalıklar günden güne iyileşiyor mu?
İleri mi? gidiyor sanki onlarda bilmiyor yada görmüyorlar ...
Yeminin hakkını, verdiği sözlerin hakkını, gerçekten inançlı ve gerçekten işini seven, insana değer verenler verir, artık gerisini düşünün..............

Ne diyim bu raporda ve yayında yapımda emeği geçen herkesin ..vicdan merhamet versin oda yetmezse sakatlıgımı versin..

slm ben raporumu 1999 yılında aldım ve her işlemi o raporla yapıyorum ve nufus cüz özür derecemde yazılı.hastaneye gidip rapor yenilemem falan gerekiyormu.

lakoste amin :) fena değildi. Duan.
figen33 bilgim yok o konuda canım.

Üst Alt