Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durumumun değişmeyecek olmasına rağmen raporun süreli verilmesi?

okuyucu60

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler
Yeni aldığım sağlık kurlu raporuna göre %40 tüm vücut fonksiyon kayıp oranı verildi, Teşhis ; Hipotroidi + Melitus, Troidit, Mikstip işitme kakybı. Benim öğrenmek istediğim konu işitme kaybım ve trioid hastalığım kalıcı olmasına rağmen 2 yıllık süreli rapor vermişler bunu süresiz yapabilirmiyiz böyle bir ihtimal var mı ? Bir diğer konu bu haliyle (iki yıl süreli) emekli olabilirmiyim sigorta girişim 1989 gün sayım 4070

ssk'dan emekli olacağınızı varsayarak cevaplıyorum. Vergi indirimine yollayın. 2-3 ay içerisinde sonucu gelir. Vergi indirimi hakkı kazanır kazanmaz emekliliğe başvurun.
Raporunuzun ve vergi indiriminizin süreli olmasının anlamı olmaz zaten. Çünkü prim ve gün sayınızı tamamlamışsınız.
Eğer en son sgk süre koyarsa o zaman, o süre bitimine yakın yeniden rapor almanızı isterler.

Şimdi sürekli olsun derseniz yeniden rapor almanız veya itiraz etmeniz gerekiyor rapora.

KKELEBEKK, Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

KKELEBEKK yazmış olduğunuz konunun dışında öğrenmek istediğim bir husus da rapor süresi ile ilgili, ben yaklaşık 30 yıldır iki kulağımdan da rahatsızlık yaşıyorum.Devamlı oluşan yumuşak doku nedeni ile ikikulağımda da kemikçikler eridi, yok.Bir kulağımdan üçdefa operasyon geçirdim dördüncüsünü olmam gerektigini bununda son olmayabileceğini söylediler.son olduğum operasyon kolesteatoma oluşmasından ötürü yapıldı,kafa tası erimesine ramak kala.Şİmdi bunların hiç birisi dikkate alınmadan sadece odio testi yapılarak özür derecesi verip (işitmem artmayacağına rağmen) neye göre süreli rapor verilir.Ayrıca bir diğer rahatsızlığımda Hipotroidit günlük 150 mcg ilaç alıyorum buda geçici bir hastalık değil, bu aralar raporların artık süreli verildiğine dair yorumlar yapılıyor böyle birşey varmı ? son olarak size ve platformda emeği olan herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.

Üst Alt