Selam Polat 34.
Öncelikle Geçmiş olsun
Kardeş bende 8 ay önce Omurilik ameliyatından sonra sağ ayakta hafif,sol ayakda ise net düşük ayak meydana geldi.
1: Başlama tarihinden
Bir sonrak yılın aynı tarihine kadar 60 gün fizik tedaviyi karşılıyor,
Daha sonra doktor raporlu olarak ek 30 günlük tedavi başlatıyor.
Fakat bu ek tedaviyi sadece devlet
Kurum hastahanelerinde yapabilirsin.
2: çocuk 9 yasında olsa bile bastonla
Götürüp heyete girdirin % 40 ve %60 arası garanti.
3: Sen okul ve mahkeme için gerekli diyorsun, çocuklara aileleri bakmakla hükümlü olduğu için rapor vermezler
Sana amacını sorarlar, sende durumunun olmadığını,bakım ve sosyal yardım için diyeceksin.Tabiki ilk önce sizi tedavi eden doktora durumu anlatıp,Epi kriz raporunu ona göre detaylı bir şekilde yazması gerekiyor.Ne için olursa olsun çocuğunu baston ile götür zaten çocuk Afo ile yürüyor muş doğal olarak
Fakat baston ile gittiğin zaman denge sorunu olduğu görülüp,desteksiz yürüyemiyorum denir raporu alırsın.
4: Şunu unutmayınız ki,rapor hastalığa değil, hastalık dan sonra tedavi sonunda
Hastalığın vücutta bıraktığı hasar nedeni ile yaşam kalitesini nekadar etkilediğine bakılarak değerlendirilip rapor veriliyor.
Siz bu şekilde sahtekarlık yapmış olmuyorsunuz, bilakis oğlunuz tedbir amaçlı bir süre baston kullanıp kaza geçirmemek için kasları güçlenene kadar devam etmelisiniz.
5: Son olarak ise ben kendim için tasarımını kendim yaptığım düşük ayak
Aparatı yaptım. Hem ev içerisinde, sök tak aparatı ile, hemde evin dışında
karşı aparatı ayakkabının diline monte ederek pantolonun altında görülmeyecek şekilde ve yürüdüğü zaman, düşük ayak olduğunu hiç kimse anlayamayacak,
Sağlam insanla aynı şekilde yürür,
Aynı numara ayakkabı ile kullanabilir.
İsterseniz satışını yapmaya başladım
Sipariş durumuna göre gönderirim.
100,TL+Kargo ücreti.