Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük ayak probleminde kullanılan Safo isimli ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Düşük ayak probleminde Karbon ofo kullanıyorum birbucuk senedir cok memnunum, spor ayakkabının içine giyiyorum sadece dışarıda kullanıyorum.Düşük ayak olalı 14 sene oldu daha önce piyasadaki afoları kullanma fırsatım olmuştu cok sıkıntı verdi bu Karbon afo ithal ürün hem hafif hemde kullanışlı.

ben çorap içine giyilen afo istiyorum evin içindede kullanmak için senin kulandın aonun fiyatı ne kadar

Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim düşük ayak problemi olupta protez kullanarak koşabilen varmı varsa kullandığı cizhazı verirse alıp kullanmak isterim ben afo suz çok rahat yürüyebiliyorum hatta hızlıda yürüyebiliyorum ama koşamıyorum düşük ayak problemi omrilik hasarına bağlı oluştu

Herkese selam.
Bende Sancilı ve ağrılı, Düşük ayak engellisiyim.
Safo gibi Afo gibi aletler aradım
Fakat bulduklarım ayakkabı numarası değişmeden kullanırsınız diyorlardı
Oysaki hepsi fıs çıktı.
Bende kendim tasarladığım aparat ile
Hem daha rahat, hem pantolon altında belli olmayan dışarı kullanım aparatı,
Hemde evin içinde kullanım aparatı.
Üstelik bu tasarım ile sağlıklı insan ile bire bir yürüyorsunuz hiç kimse engelli olduğunuzu fark edemez.
İsterseniz sipariş durumuna göre gönderebilirim.
200, tl Adrese teslim.

Üst Alt