Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük oran verilen rapora psikiyatri kontrolünün ardından mı itiraz etmeliyim?

Betenabe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba engelli raporu aldım yeni fakat raporda haksızlık olduğunu düşünüyorum, Fakat raporda 6 ay psikiyatri kontrolünün ardından yazıyor toplam %34 engel oranı çıkmış itiraz etmeyi düşünüyorum, Fakat psikiyatri kontrolünün ardından mı itiraz etsem yada hemen itiraz mı bilmiyorum 😣

Betenabe

Merhaba;
Hastalığınız neydi acaba? bu arada Geçmiş olsun, haksızlık olduğunu düşünüyorsanız hemen itiraz hakkınızı kullanın zaten sonuç alınması zaman alan bir durum vakit kaybetmeyin.

Benim skolyoz, Çölyak, sol tibia kırığı,sol gastrokinemius kas rüptürü, kemik erimesi, sinirlerimden ameliyat oldum daha once vb. Fakat %34 olması ilginç geldi, Fakat skolyoz cobb açısını 2 ilde de ölçemediler, Kafadan tahmini derece ile puan verildi bana 😣

Bunun için de skolyoz cobb açısını ölçebilen radyolojik makineler yok burada hangi hastaneler iyidir, nerede tam olarak yapılır bilmiyorum araştırıyorum fakat imkansiz bulamadim

Betenabe

Tekrar geçmiş olsun raporunuza itiraz emenizi öneririm aksi taktirde yeni rapor almak için raporunuz süreliyse yazan süre kadar değilse 6 ay beklemeniz gerekicek.

Evet, 6 ay sonra tekrar psikiyatri için gitmem lazimmiş falan bende diyorum ki uğraşacağım fakat psikiyatri de bittiğin de yine aynı sonuçta olursa sonrasinda itiraz edebiliryim acaba ?

Teşekkür ederim, Verdiğiniz bilgiler için 🙏🏻

Üst Alt