Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük oranlı rapor veren hastaneye itiraz prosedürü..?

çınar68

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
%79 olan raporumla defterdarlıga müracat ettim.fakat eksik evrak tan dolayı tekrar aynı hastaneye sevkim yapıldı ve sonuç defterdarlıga gönderildi.sonuç hataneden %27 olarak gelmiş birde tansiyon rahatsızlıgımdan dolayı defterdarlık bunu %34 olarak onaylamış.yani vergi indirimi alamdım.şimdi ne yapmam gerekiyor.yardımlarınızı bekliyorum.birde burdaki amacım vergi indirimi alıp emekli olmak.ne yapmalıyım teşekkürler

Raporunuzu buraya yapıştırımısınız?
Merak ettim doğrusu %79 nire %27 nire...

Sahiden de nasıl bir düşüşmüş bu. Yuh diyorum!

6 ay sonra başka bir hastaneden yeni bir rapor alıp başvurun...

teşekkür ederim öncelikle bülent kardeş.defterdarlıga gittim iş yerinden çalıştıgına dair yazı getir hastaneye sevk edelim ediler.biraz bekleyeyin.nasıl diştügünü bende anladım %77 gözden %10 tansiyon toplam %79 luk
mart 2010 algım rapor eksik evraktan dolayı geri dönmüş yeniden aynı hastaneye mart 2011 de sevk edilmiştim. heyete sonucu sordugumda onu defterdarlık belirleycek dediler fakat hastane doktorlarının imzaları var.
anlamadım 1. % 77 verende onlar 2. %27 verende olar .maliye tansiyonuda sanırım eklemiş %34 olarak göndermiş

benim başımada öyle birşey geldi ogluma %100 raporu veren hastane 6 ay sonra ötv ödemeden araç almak için müracat ettigimde %70 e düşürdü il saglık müdürlügüne itiraz dilekçesi verdim başka bir hastaneye gönderdiler orası %95 rapor verdiler .ama bu işte hastaneden çok bakanlıgın baskısı oldugunu sanıyorum rapor oranlarının düşürülmesi için saglık kurullarına baskı yapılıyor.kısacası eger işin içinde maddi bir olay varsa rapor aşagıya iniyor

Üst Alt