Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük oranlı rapor verildi. Ne yapabilirim?

aslan_55

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
mrb forum arkdaşlarımız bi sorum olcak bnm gibi başına böle bişey gelen varmı 1998 yyılında hastaden yüzde 60 rapor aldım. aynı hataneden 2007 ylında tkrar muracak etttım aynı hsatne yüzde 31 rapor verdi . 2018 05. 07 aynı hastaye raopr için tekrar baş vurdum yüzde 14 raopr verdiler. gelilim buna orta pedi engelliyim cocuk flci gecirdım.2018 .7 ayında hastnede muayene olurken bana hiç bir tahlil filim hiçbir tahlil yapılmadan bu sonucu verdiler . bundan sonra bn ne yapmalıyım yardımcı olursunuz inşlllah

İl sağlık müdürlüğüne itiraz ettiniz mi hiç

Rahatsızlığında iyileşme olduysa düşürmüşlerdir. Rahatsızlığında iyileşme oldu mu?

O zaman Bulunduğun il deki il sağlık müdürlüğüne itiraz ederek yeni bir hastaneye sevkini iste Onlar seni sevk edeceklerdir Ancak olay hakem Hastaneye kadar gidecektir Ve hakem hastanenin verdiği karar son karar oluyor Kararı bozmak için Mahkeme yolunu izlemek zorunda kalırsın..peki neden her iki hastanede size düşük oran verdi?göz ardımı oldu yoksa Yada rahatsızlığınız tanı olarak nedir...

hastağımda ıyıleşme olmadı aksine daha kötü olmaya başladım . polisekeli her iki ayakda düşük bilek hastağilğım devam ediyor . boynda kirclenme boyun fitiği belde kaanal daralması eklendi

bu saydıklarıma puan verilmiyormuşş

evet göz ardı olablirrr

Bile bile göz ardı edeceklerini düşünmüyorum kireçlenme boyun fıtığı bunlar tedavi edilebilen bir rahatsızlık bunlardan Oran alamazsın Ancak polisekeli den oran alabilirsin Ama tabi burada ne desek boş gerekli tahliller terlikler yaılarak heyet karar verir bunlar yapıldı sanırım..dediğim gibi itiraz hakkınız varr

[FONT=sans-serif]hiç bir tahlil hiç bir filim cekilmediii birtane bişey yapilmadı gözüyle baktı dokdtorrr[/FONT]

Ya en az 6 ay bekleyin Yada itiraz yoluyla tekrar heyete girin Ama unutmayım Hakem hastaneye kadar uzayacak iş..güzel bir değerlendirme yapıp öyle karar verin

nasıl yapayımm gittim başekime söledım baş ekim tkrra değerlendırın dedı salı gunu noreliji uzmanı tekrar bakacak nasıl yapayım bir akıl verin abnaaa

En son raporu ne zaman aldınız Verilen raporlar sizteme işleniyor..isterseniz tekrar değerlendiriz dedilerse Onu sonuclandırın..yada il sağlık müdürlüğüne itiraz ederek başka bir hastaneye şevkini iste aynı hastane olmasın..unutma itiraz sonucu gidersen sonunda her harükarda hakem hastaneye gideceksin..

en son raporu dün aldım yuzde 15 ama bir tane bile tahlil yapmadılr

Poliosekeliden yardımcı yürüme cihazı kullanmadan %40 alan yeni yönemelikte görmedim eskiden %40 alınabiliyorken şimdi zor

bu polisekeli sadece ayak bileğinemi giriyorrrr

Üst Alt