Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük oranlı yeni rapor eski haklarıma zarar verir mi?

tolgafb

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
2017 de aldığım ilk raporla sürekli%49 oranla 1 yıl vergi indirimi alarak emekli oldum ve diğer tüm hakları da hala kullanmaktayım.
2018 yılında SGK nın sevk ettiği hastane kontrol muayenesi sonucunda oranı sürekli %33 e düşürdü, emekliligim iptal edildi ve bende itiraz etmedim.
Forumda okuduğum kadarıyla son rapor geçerlidir deniyor.
İlk sürekli raporum diğer haklar için hala geçerli mi?
Teşekkürler...

Sgk'nın sizi yeniden hastaneye sevk etme sebebi nedir? Mevcut rahatsızlıklarınızın oranı düştüğü için mi sevk edildiniz, başka bir sebepten dolayı mı sevk edildiniz yeniden sağlık kuruluna?

Maliye emekliliğimi 1 yıl sonra kontrol muayenesi koyduğu için mecburen gittim.
Benim konum itirazda değil sürekli olan ilk raporum diğer haklar için hala geçerli mi değil mi?

tolgafb

Resmiyette son aldığınız rapor geçerlidir. %40 ın altına düştüğü için emeklilik ve engellilik haklarınız iptal olması normaldir. Anlamadığım %49 luk rapor nasıl %33 e düşüyor ve neden itiraz etmediniz. ilginç bir durum

Sardonyx35

Sanırım oran yüksek verilmiş beyefendiye. İlk rapor da fazla yazmışlar oranı. Öyle tahmin ediyorum. Yoksa işin o kısmı bana da ilginç geldi

Anlatayım, psikolojik oran vardı düzeldin dediler iptal edince oran düştü.
Benim sorum ilk sürekli %49 raporum diğer haklar için şu an geçerli mi?

Düzeldiysen maalesef son aldığın rapor geçerli hakların yok oluyor kullanmaya devam edersen fark edilirse cezai işlem uygulanır

Üst Alt