Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük rapor alıp evde bakım ve 2022 maaşlarımı kestirsem geriye dönük..?

ALDIRMAZ

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben konu açamadım bu yuzden buraya yazıyorum benimde sorunum benzeri ama farklı.
benim % 80 sürekli çalışamaz engelli 3 senelik raporum var.
Evde bakım ücreti ve 2022 ücreti aldım ama artık evde durmak istemiyorum arada da olsa çalışmak istiyorum
.Çalışa bilir raporu alsam veya alırken raporum %40-60 düşerse evde bakım ve 2022 maşımı aldığım kurumlara bildirirsem evde bakım kesilecek
benim merak etiğim ben raporu alıp bütün kurumları bilgilendirsem , çalışa bilir raporu alsam çalışsam evde bakım ve 2022 maaşlarını geri isterlermi

lütfen cevap yazın..

Düşük rapor alıp aylıkların kesilmesi için kurumlara başvuru yapabilirsin. Kimse geriye dönük bir işlem yapmaz, hemen aylıklar kesilir.

Yalnız, bu çok radikal bir karar! Hem olası çalışmanda bu iyi aylığın toplamından daha fazla maaş alman kolay değil, hem de daha sonra yeniden 2022 veya evde bakım aylığı bağlatmak istersen bu çok daha zor olur.
İyi düşünüp karar ver kardeşim...

Not: 2022'yi kestirip, çalışırken evde bakım için gelir kriterlerini geçip geçmeyeceğinin hesabını da yap. Belki de asgari ücretle çalışırsan gelir kriterlerini aşmamış olursun?

Bülent abi teşekkür ederim haklısın, dediklerini düşünüp ona göre karar vericem .

oturan boga benimde bir sorum var evde bakım ve 2022 alıyorum ekpss ye girdim memur olarak atanırsam maaşlarım kesilecek bende kararsızım memurmu olayım evde bakım ve 2022 yimi alayım şaşırdım

Üst Alt